8 feb. 2008

CIAD






Pe blogul Tudorinei am gasit un articol despre hotararea luata de catre guvernantii nostri de a trimite trupe in CIAD(in cadrul unei misiuni UE sub mandat ONU). - Foarte bun articolul si foarte la obiect.

...Se pare ca moartea se intinde peste Africa cu o viteza din ce in ce mai mare. Oare cine are acest interes?!? "CUI BONO?"

Cineva a adus moartea in Africa... precum candva englezii exterminau triburile de indieni din Ohio cu variola(oferindu-le paturi contaminate/anul 1767), sau precum conquistadorul spaniol Pinzaro ,care pornea exterminarea indienilor din America de Sud ,oferindu-le haine contaminate cu variola...
Cine vinde arme in Africa? Cine isi baga coada si rascoleste taciunii pentru a aprinde un foc ce nu se stie daca va putea fi controlat? Cine sponsorizeaza astfel de conflicte si razboaie civile?

Acest cancer a inceput sa se intinda de foarte mult timp asupra Africii...,dar se pare ca in ultima vreme umbra neagra a mortii se intinde cu o viteza din ce in ce mai mare...
Oare cine sunt cei ce ravnesc la AFRICA si la comorile ei ascunse? Oare cine are o astfel de nevoie acuta de sange ,diamante,uraniu, petrol si razboaie?!?! Cui i-ar fi oare de folos ca Africa sa ramana fara mostenitori ?




~~~




***
Niciodata nu voi "plange" soarta soldatilor romani ce si-au pierdut viata in astfel de teatre de lupta. Prin simpla lor prezenta acolo (PREZENTA PENTRU CARE S-AU OFERIT VOLUNTARI) s- au transformat in simpli mercenari-ucigasi (platiti) !!!
Degeaba sunt primiti ca niste eroi atunci cand sunt adusi "pe scut"... Lacomia lor i-a ucis ...si asta nu este o fapta de EROISM !
Bani se pot face si din altceva, nu numai din "moarte" si politica de cotropire !

***

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: