19 ian. 2008

Tinerii secolului XXI



Avem nevoie ca viitoarele generatii sa fie sub nivelul mediu de pregatire...Avem nevoie de inculti, prosti , analfabeti , debusolati... Toate acestea deoarece guvernele trebuie sa isi pregateasca viitoarele BRUTE UCIGASE (pe care sa le foloseasca in actuale si viitoare razboaie,purtate sub imperiul intereselor hegemonice,economice,religioase,etc.) , FORTA DE MUNCA BRUTA( care sa nu mai puna intrebari, sa nu mai alcatuiasca sindicate , sa nu isi mai cunoasca si sa nu isi mai ceara drepturile), MASE DE MANEVRA SI MANIPULARE (care sa aprobe si sa aplaude din palmele lor cadavreice atunci cand un Basescu , Iliescu, Bush , Olmert, sau alti criminali... mai vomita cate o aberatie sangeroasa).

Invatamantul romanesc isi da obstescul sfarsit, agonizand spasmodic sub pumnii si injuraturile elevilor "revoltati", ce-si cauta aprobarea teribilismului infractional pe site-uri gen youtube sau trilulilu.
Dascalii de alta data au ajuns piese de muzeu...Iar cei de astazi sunt doar simpli pasageri apatici in trenul fostei meserii ce construia odata oameni ... Pasageri ce abia asteapta sa coboare din acest tren ruginit .
Se urmareste involutia omenirii.
Cei multi nu mai au voie sa gandeasca , sa invete , sa inteleaga ceea ce se intampla cu ei. Ar fi prea periculos sa mai fie lasati liberi...

Astazi NORMALUL nu mai are acceptiunea NORMALULUI. Astazi suntem obligati sa acceptam minciuna, hidosenia, grotescul, crima, falsitatea, prostia, ipocrizia , si multe alte elemente "pandorice", ca fiind NORMALUL si ADEVARUL ... Iar cine refuza a accepta aceasta Noua Ordine va fi incatusat , sau chiar redus la tacere prin suprimarea absoluta.

Putin offtopic:

Nu numai la noi este la moda copiatul referatelor,compunerilor , si a altor materiale de pe `NET, in randul elevilor ..., ci deja se practica si la altii. De exemplu la britanici >>>

"Pupils plagiarise so much that we receive essays with adverts accidentally copied from internet, say teachers "
Alte articole pe aceeasi tema:

Cum sa faci un CV .

Elevi si profesori debusolati.

Alfabetizarea emokizilor.

O zi emo..Tru!

2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Cred ca te-ai uitat prea mult sau ai citit de prea multe ori "1984".

Brutacu Hector said...

@raver,
Chiar deloc... Nu am citit cartea lui George Orwell si nu am vizionat nici ecranizarea. (Imi pare rau sa te dezamgesc)
Sunt opiniile mele raportate la ceea ce se intampla in jurul meu. Nu am facut altceva decat sa transpun in cuvinte realitatile pe care le vad ochii mei astazi ,in "societatea moderna" . :(
Exista totusi posibilitatea ca eu si inca vreo cativa sa vedem diferit lumea ,in comparatie cu ceilalti ... Acum insa apare urmatoarea intrebare : UNDE VOM GASII 'ADEVARUL'? la cei multi?ori la cei putini ?