Dec 22, 2015

IEFTIN , TOTUL LA REDUCERE, 80% DISCOUNT DE CRACIUN , REVELION DE VIS, CREDIT DOAR CU BULETINUL.   Bai , cumparaciosilor !
In aceasta perioada, in fiecare an intrati in transă , alergati prin hypermarketuri , va bateti pentru locurile de parcare la supermarket , transpirati ostentiti de atatea cumparaturi , sunteti precum niste zombie tălâmbi .
Aglomerati strazile orasului , stati ore in sir la semafoare , formati coloane de autoturisme .. toate indreptandu-se spre Carrefour, Auchan/Real , Selgros , Metro ....
Va indatorati pana peste cap , va faceti credite bancare pentru "masa de Craciun" , va injurati in trafic ... ca vi se strica carnea in portbagaj si e musai sa ajungeti cu ea acasa unde va asteapta gospodina cu oala pentru sarmale .
S.A.M.D. S.A.M.D. S.A.M.D.

PENTRU CE , MĂ ?
PENTRU CE ?
CE SARBATORITI ? NICI MACAR NU STITI EXACT. Pentru ca multi dintre voi , crestini-ortodocsi , nu va cunoasteti propria religie , propria carte de capatai ortodoxa (Biblia) si , de fapt, nici nu prea sunteti cu adevarat crestini . Multi va declarati atei mai tot timpul anului . Sunteti crestini doar de Pasti , de Craciun , la vreun botez sau vreo cununie , la cimitir si cam atat.
Nu , nu empatizez cu discursul unor preoti idioti , insa chiar NU VA INTELEG .


(sursa foto)


TRAITI-VA VIATA ! LASATI DRACU PROSTIILE si nu va mai ghidati viata dupa principiul " FAC ASTA PENTRU CA TREBUIE , PENTRU CA SI CEILALTI O FAC, PENTRU CA SI PARINTII MEI AU FACUT-O " !

Asadar si drept urmare va urez toate cele luminate si fie ca lumina invierii sa va aduca o seara de Revelion plina de culoarea inaltarii si caldura sfantului Valentin !
Happy Hanukkah & Halloween day !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: