30 oct. 2013

[din nou] CU SI DESPRE ZOOFILI PANSATI LA CUR, ZOOFILE NESATISFACUTE SI BABETE TRISTE . :))))))



""" In fapt:  LA DATA DE 12.08.2013 , Federatia Nationala Pentru Protectia Animalelor (n.a. :  un ONG dubios, cu nume pompos) sesizeaza Politia Mun. Ploiesti cu privire la faptul ca , un utilizator al internetului sub pseudonimul Brutacu Hector din Ploiesti, instiga cetatenii la comiterea de infractiuni fata de cainii comunitari prin omorarea si supunerea la rele tratamente a acestora.
(.........)
Cu privire la cele sesizate , nu pot fi administrate probe care sa-l incrimineze pe cel acuzat intrucat mesajele postate de acesta pe internet pot fi interpretate si ca un apel la adresa autoritatilor locale si a altor organizatii cu atributii in domeniul protectiei animalelor, in cazul de fata a cainilor comunitari, din mesaje rezultand clar ca numitul este nemultumit de lipsa de reactie a autoritatilor.  (..........)  """ 




S.A.M.D. 



Later Edit:
Daca tot fac unii prostovani abuz de dreptul la petitie , de ce sa nu le facem pe plac si sa nu intram in hora cu dansii ?!
Asadar , in baza misivelor primite de la organele statului (precum cea din care face parte fragmentul de mai sus), sa preparam noi vreo doua contraplangeri penale (precum spuneam deunazi) pentru chestiuni de genul "denuntului calomnios" si altele asemanatoare ! Sunt vremuri pline de praf si vant prin buzunarele tuturor . Nu strica un ban in plus (obtinut din daune-interese).
Pai nu ?  ;)
Intotdeauna mi-au placut tribunalele , sedintele , instantele , mirosul de vechi si cuvintele bine alese ... 

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: