12 sept. 2012

CIMITIRUL MIHAI BRAVU PLOIESTI - " CHEF DE CHEF SI TOTI SCLAVII MEI "

****

"""(...) În jurul orei 17.00, în incinta cimitirului și-au făcut apariția 20 de persoane care, nici mai mult nici mai puțin, au încins un grătar. Mai mult decât atât, aceștia au încins și atmosfera cu ritmuri de manele, muzica fiind dată la maximum.(...) """ [ PETRECERE ÎN CIMITIR - phon.ro ]

****

""" (...)directorul SGU, Costică Donald a introdus noi tarife pentru cimitirele din oraş. Acestea sunt:
- Grătar – 500 lei
- Manele – 100 lei
- Rock – 50 lei
- Muzică romantică – 20 lei (...) """ [ Caragiale News ] :))

****

Dupa toata agitatia si valva, in legatura cu neregulile si furturile din cimitirul Mihai Bravu Ploiesti, din ultima perioada , se pare ca pe domnul Donald de la SGU Ploiesti il doare fix in cur ... Un incompetent numit politic ! Un frecangiu de menta !
In loc sa ia masuri vizibile si sa previna astfel de incidente , el fraternizeaza cu tiganii . Deh asa le este obiceiul (precum ii scuza intr-unul din raspunsuri)... Si daca obiceiurile lor deranjeaza si afecteaza majoritatea celorlalti concesionari , trebuie sa ne complacem in aceasta situatie ??? Nu cumva exista niste legi pentru toata lumea? Cumva cioropinele beneficiaza de legi speciale ?

Obiceiul meu este sa ascult muzica rock la maxim. Asa este "traditia" la mine in familie . Daca ma duc in cimitir cu doua boxe imense + un amplificator si imi manifest "traditia" ... oare va deranja pe cineva ???

DE CE A FOST NEVOIE DE MAI BINE DE 3 ORE CA SA VINA CINEVA SA VADA CE SE PETRECE ? CE AU FACUT CEI DE LA PAZA ?
PROBABIL SESIZAREA LA 112 A VENIT DIN PARTEA VREUNUI CONCESIONAR , NICIDECUM DIN PARTEA CELOR DE LA PAZA CIMITIRULUI.
RUSINE SA VA FIE (incompetentilor de la SGU) !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: