17 mai 2012

[GOGOASA USL vs. GOGOASA PDL] Iulian Badescu , esti mai porc decat Basescu !

  S-a facut mare valva in legatura cu minciunelele electorale ce domina campania din Ploiesti (si nu numai, as zice eu) .
A aparut o fotografie cu un  talon pentru "pensie municipala" .
Acesta (se pare ca) a fost impartit pensionarilor din Ploiesti de catre candidatii Iulian Badescu si Mircea Cosma , de la USL .
Nu conteaza prea mult culoarea politica , deoarece sunt cu totii modelati din acelasi cacat. Probabil ca , in curand, vor urma si gogonelele celor din tabara adversa.
Prosti sa fie destui... ca promisiuni avem pentru toata lumea. 


De pierdut nu vom avea decat noi ... IDIOTII ! Nu ne mai saturam odata si ne lasam prostiti de catre niste papagali , in loc sa iesim sa le ataranam matele sus pe Casa Poporului si pe primarii , sa asomam toata clasa politica actuala....


De dimineata , pe presul de la intrare, am gasit si raspunsul PDL -ului . Se pare ca presedinta de asociatie a avut sarcina de partid  noaptea ce tocmai a trecut .
Auzi la ei :  " ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA PENSIONARILOR DIN ROMANIA " !!!!  :))))))))


Gogoasa USL
* foto by Arvatu Marius (popularizata de Lucian Mandruta)





Scovearga PDL
*foto by me (Hector Brutacu)



Asociatia respectiva (a se citi PDL) are bani pentru manifeste tiparite pe hartie lucioasa cal. I ??? Aaaa , pai are ! Tocmai ei sa nu aiba ?!?! Tot de la fraierii care i-au crezut pe aia cu pensia municipala ...

3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

mihaeladr said...

Nu cumva Iulian Badescu asta era pe un baner mareeeeee pe cladirea de peste drum de Central? Mai e poza lui acolo?

Brutacu Hector said...

Mihaela,
habar nu am ... Nu ma uit dupa toti rahatii cu care sunt manjite gardurile cladirilor din Ploiesti. Mai ales daca sunt si proaspeti.

Brutacu Hector said...

Cand am intrebat-o pe "presedinta asociatiei de proprietari" cine a pus tampeniile acelea, noaptea trecuta, pe presurile apartamentelor ... a luat foc. A uitat cand impartea sacosele de la PDL (de Craciun) !
I-am zis ca daca mai prind pe cineva la mine la usa cu astfel de tampenii ii tai degetelele si manutele .
Sotul ei drag nu a gasit alt argument care sa-i sprijine nevinovatia (printre balbaieli) decat ca el este sindicalist din tata in fiu ... Deci APOLITIC !!! =))))))) Pfuaaahahahahahahahahahahahahha