31 ian. 2011

CUI SERVESC ATENTATELE TERORISTE? Cine se afla in spatele lor?

V-ati intrebat vreodata?
Oare voi mai credeti inca in Al Qaeda? - numele dat unei operatiuni CIA de pregatire a luptatorilor afghani si a lui Osama Ben Laden din timpul razboiului ruso-afghan .
Mai crede cineva in Osama Ben Laden ? 
Mai crede cineva ca Irakul a detinut arme de distrugere in masa (acesta fiind motivul invocat de catre americani pentru invadarea/jefuirea acestei tari si pentru genocidul creat acolo) ?
Oare luati totul ca atare sau va puneti felurite intrebari?
Cine mai crede in autenticitatea atator atentate teroriste cu atatia morti si nu se intreaba daca nu cumva este actiunea unor specialisti , avand ca scop panicarea, destabilizarea si mentinerea unei situatii tensionate...?
V-ati gandit vreodata la Hiroshima, Nagasaki  sau Vietnam ?


CUI BONO ????????





"""  (...)Elkorg se indoieste ca niste indivizi care citeaza gresit Coranul, mai ales cand nu-i grabeste nimeni si s-ar afla in fata unui eveniment important al vietii lor, au prea multe legaturi cu Islamul. Iar aceasta practica de a numi vinovatii inainte ca investigatia profesionistilor sa aiba macar loc este exact cea folosita de Donald Rumsfeld dupa 9/11, cand a cerut Pentagonului sa "go massive" impotriva Irakului desi nici atunci si nici azi nu s-a descoperit vreo legatura a sa cu 9/11.(...) in atentatele gemene de la Madrid au existat urmatoarele fapte necontestate:

  1. Doi sau trei atentatori erau informatori ai politiei;
  2. Guvernul a primit avertismente de la politie dar le-a ignorat;
  3. Guvernul a incercat sa manipuleze atentatele in folosul sau; (...)
    Exista patru motive principale pentru care Elkorg inclina spre a doua varianta, si anume ca ambele atentate s-au facut cu participarea nemijlocita a serviciilor/firmei de securitate implicate in simulari:
  4. Desi atentatele de la 9/11 au avut loc acum 4 ani, presa nu a publicat de atunci absolut nimic despre o posibila infiltrare a NRO/NORAD de catre oamenii lui Osama bin Laden sau alti teroristi. Singurele cazuri de scurgeri de informatii secrete din mediile oficiale americane au avut ca protagonisti spioni israelieni: vezi reportajul investigatie al lui Carl Cameron despre compromiterea serviciilor telefonice americane, inclusiv ale Casei Albe, de catre doua firme israeliene, si cazul Larry Franklin de la Pentagon.
  5. Serviciile contrateroriste britanice (mai ales) dar si cele americane (cel putin la nivel tentativ) au antecedente in folosirea atacurilor teroriste de tip false-flag pentru propriile interese. Vezi raportul Elkorg. Britanicii au chiar o lunga istorie in executarea unor false atentate ale IRA.
  6. Atacurile de la Londra au avut un timing pe care niste teroristi care vroiau sa cauzeze un efect maxim nu l-ar fi ales, deoarece ar fi avut alternative mult mai bune: daca atentatele aveau loc in ziua precedenta, ele ar fi eliminat cu siguranta candidatura Londrei la gazduirea Jocurilor Olimpice din 2012, un lucru la care politicienii britanici au muncit imens. De asemenea, atentatele au avut loc la 3 zile dupa ce Marea Britanie a anuntat retragerea din Irak in urmatoarele 18 luni (vezi linkul in episodul precedent, detalii la Reuters) si simultan cu summitului G8, ceea ce are darul de a intoarce toti liderii puterilor vestice impotriva cauzei "islamice".
  7. Popularitatea lui Tony Blair si a lui George Bush are nivele minime plasate undeva la 40% iar popularitatea razboiului din Irak este probabil si mai scazuta in Marea Britanie si Statele Unite. Acesti doi lideri si politica lor externa erau intr-un mare impas si aveau nevoie ca de aer de un eveniment ca acesta pentru a aduna capital politic.
Alte argumente in favoarea teoriei false-flag sunt prezentate in acest articol. De asemenea, consideram ca este imposibil ca Visor sa fi organizat simularea unor atentate teroriste la metroul londonez fara supervizarea Scotland Yardului. (...)  """  [ PENTRU MAI MULTE DETALII MERGETI LA SURSA FRAGMENTULUI  ~LINK~ ]

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: