Popricaș bihorean / gulyaș "reinterpretat", din organe ghie gânsac, cu găluștie și hiribe .
Poftă bună !
O tocană tip gulyas (rețeta usor modificată) , din organe de gâscă + ceva cărniță tot de gâscă. La "cratiță țigănească" .
*** pipotele tăiate felioare , inimile, ficatul și plămânii de la 2 gânsaci, cioantele, ciocănelele aripelor, ciapă, ai, poprikă, thiperi, porodicii, găluștie bihorene, petrinjel, busuioc și alte mirodenii.
*** gâsca/gâștele is bio, din curtea unui gospodar vălemărean din comuna Borod, sat Valea Mare de Criș, Bihor .
Ioi ghie ioi ! Că tare faină mi-o ieșit !
:D
O tocană tip gulyas (rețeta usor modificată) , din organe de gâscă + ceva cărniță tot de gâscă. La "cratiță țigănească" .
*** pipotele tăiate felioare , inimile, ficatul și plămânii de la 2 gânsaci, cioantele, ciocănelele aripelor, ciapă, ai, poprikă, thiperi, porodicii, găluștie bihorene, petrinjel, busuioc și alte mirodenii.
*** gâsca/gâștele is bio, din curtea unui gospodar vălemărean din comuna Borod, sat Valea Mare de Criș, Bihor .
Ioi ghie ioi ! Că tare faină mi-o ieșit !
:D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comenteaza ! Injura-ma ! Fii parerist ! Perie-ma ! De bine ... De rau ... De inima albastra ...
La mine in casa , tot eu voi avea decizia finala . :)