28 ian. 2020

Cină bihoreană . Pătura ghie casă spălată .



Pătură ghie casă spălată, cu clisă , ciapă și tri feluri ghie brânză și tri feluri ghie pătură . Se servește cu ceva mujdei ghie ai și un praf de poprikă .
Adaptare după o rețetă din Judetul Bihor .


- pătură ghie casă din Valea Mare de Criș, Bihor , Romania .

- pătură ghie casă din făină neagră , preparată la Manastirea Turnu Prahova (fără aditivi , coloranți sau conservanți )

- pătură ghie casă din făină albă , preparată tot la Manastirea Turnu Prahova ( fără aditivi , coloranți sau conservanți ) .

- scoacă ghie văcuță din Comuna Borod, Bihor .

- caș frământat și dospit la borcan  , din caș proaspăt bio primit ghie la Aura Simut .

- cașcavea afumată , ghie la o stână din Argeș .

- piper , poprikă din Ungaria, mujdei ghie ai bio .















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza ! Injura-ma ! Fii parerist ! Perie-ma ! De bine ... De rau ... De inima albastra ...
La mine in casa , tot eu voi avea decizia finala . :)