File de peste-spadă in sos de roșii și ouzo .
Se perpelește pe ambele părți pestele (condimentat doar cu sare și piper) , in ulei de măsline .
Apoi se scalda puțin în vreo 60 - 70 ml Ouzo (turnat peste el in tigaie) . După aceea se scot bucățile de pește și în tigaie se va adăuga o roșie rasă (sau o conserva mica de roșii în bulion) . Când dă ușor în clocot se adaugă și un cub mare de unt + câteva măsline .
După formarea unui sos omogen se adaugă din nou pestele-spadă și se lasă la foc 2 minute.
Poftă bună !
Mulțumesc , Groenlanda Fish & Seafood !
*** Bucățile de file din peste-spadă sunt ambalate individual in pachete de cate trei , pentru a putea fi dezghețate separat .
*** Și-au lăsat foarte foarte putina apă , după topirea glazurii de gheata . (deci clar, problema cu medalioanele de rechin a fost una izolată și nedorită) .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDo4sCNbAlvQ7LOMZkARDg354PzoRAolCYJiPU6MK8aE7uKzrIxapdV50MB9dNh4oCiMkmMq2LSTnXKYeioyjMsjjti0d0V6awha6s_0lAtAakmFoWC9sBEIktMd0L6h94koSxHO6BjGg/s200/peste+spada+4.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRfFe3SepEVBot3rJvHL7Qoq-cnLeM3oMAYSLz1HfIKFw08kAFZTfQHd2mjZ9bXIhVUHuVv3ozuOX0lHGTu_eO5AAPXgyXin28nI8q64Sk-qIAECO6W5xwwV620te0SaG6tZdiwqiy4ew/s200/peste+spada+6.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_HwDinbiqPTYXlN00zA-U4DOQvfdebTi3OcOcATifHnZkMUWIJ0Us_cdgZbtOK5gSgayxP-vDJ91oMG_bLvkBdyKuggwCWmJzfjBHprX-6sSu7lGx2kQrohbDqKsfzSWuwE6gb_RNx5o/s200/peste+spada+8.jpg)
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu