Trași in ulei incins , cu ceapa , sare de mare si mărar .
Se servesc calzi , cu mămăliguță .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg15FiJgnCOm-2oapplD6mg_EbPnrnEdXndCcPLtOpyBaw6aavGcwNIvyltB41GNXxZJe7CctiTFQ8B0af0ePdwKcRHs1kLNKV3WYx27Nh0m9Kzij0IGLXOcszoAXI0g-11GdvUqoTTRhA/s200/Creasta+Cocosului+1.jpg)
Tocana de Gălbiori / Urechea Babei (Cantharellus cibarius)
- 500 g galbiori
- 200 ml smantana (poate fi si acrisoara, fermentata dar si dulce, pentru gatit)
- 50 g unt
- sare, piper
- 2 catei de usturoi
- 1 legătură de patrunjel
- 1 lingura de făină
Se trag/prăjesc in unt incins , se adauga sare , piper , patrunjel , o lingură de făină , usturoiul si smântână pentru gătit (smântâna se adaugă la urmă) .
Se servesc calzi , cu mămăliguță .
POFTĂ BUNĂ !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comenteaza ! Injura-ma ! Fii parerist ! Perie-ma ! De bine ... De rau ... De inima albastra ...
La mine in casa , tot eu voi avea decizia finala . :)