Nu sarmale. Nu fripturi. Nu salata baeuf. Nu cozonac.
Aceasta este cea mai bună gustare pe care am mâncat-o în aceste zile.
Pită de Zalău (cu cartofi, coaptă pe vatră) , prăjită și frecată cu usturoi (cât este fierbinte) , iar apoi mânjită cu unsoare (untură de la garnița cu afumături).
Mănânci până plesnești...
Poftă bună !
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSjpf6_Rb7RiIubsmLJJygt-SKO0Qm2t1Azr-3PvYX7EAODxmJk9BHj-cFfiiZlfVL4OIGfqW8o3uOlQMhyphenhyphenlq0miQR3JqY_6-FfaMpwxTObHV2U9kxjGjBptOUQcL3EL1xOHymokLwXg9T/s200/paine+cu+unsoare+3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDxuyWcAZ8wZHbpzn1DA-3Lxxpu36OITxriX1t5w2d2xy5w-NHWPQ7K42Ilm5xVg35asFFXO71IcDEmstxWhvqD6t5jylORpaCnnQNYRLgWVTwXO4fM4969dooCftDPZFRNTTmLjDCg55U/s200/paine+cu+unsoare.jpg)
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu