Adjică ruso-moldovenească
* 300 g usturoi
* 2 bucăți hrean
* 7 gogoșari/ardei gras
* 4 ardei iuți
* 12-14 roșii
* 500 g oțet
* 1-2 bucăți țelină + frunzele sale după gust
Se toacă totul (la mașina de tocat sau robot) și se amestecă cu oțetul astfel încât să nu fie prea fluidă compoziția , dar puțin mai subțire decât zacusca .
Se pune în borcane și se păstrează la rece (cămară , beci sau frigider) .
Se servește la friptură, la pește , pe legume sau chiar ca atare (pe pâine) .
DELICIOASĂ !
Să aveți spor și poftă !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comenteaza ! Injura-ma ! Fii parerist ! Perie-ma ! De bine ... De rau ... De inima albastra ...
La mine in casa , tot eu voi avea decizia finala . :)