30 mar. 2017

Bucate alese de primăvară . Verdeturi de martie .



- Spanac proaspăt cu leurdă, ceapă verde şi usturoi verde .
- Pleurotus cu afumătură , sos de soia, oţet balsamic , usturoi verde ... la wok .
- Sufleu de broccoli & conopidă , cu ouă şi brânză dulce .
- salată cu leurdă



Bun tare spanacul de primăvară...da' al dracului de migălos la curățat.
Am gatit o oală de zece litri aproape plină cu mâncărică de spanac & leurda (proaspete). Yummy !

După ce am lăsat câteva ore la marinat ciupercile pleurotus(în usturoi verde, sos de soia, ulei de măsline, un strop de oțet balsamic) , le-am tras în ulei încins, la wok . Le-am adăugat și câteva felioare de piept de pui afumat.























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza ! Injura-ma ! Fii parerist ! Perie-ma ! De bine ... De rau ... De inima albastra ...
La mine in casa , tot eu voi avea decizia finala . :)