Asa ca am gatit o adaptare dupa reteta originala de Saci Kavurmi . In general este intalnita destul de des prin restaurantele turcesti (Saci Kavurmi cu vita sau pui) , deoarece carnea de oaie/miel/berbec nu este pe placul tuturor . In linie mare se respecta ingredientele si prepararea de la RETETA SACI KAVURMI DE OAIE (link) .
In loc de carne de oaie se foloseste piept de pui/curcan . Din cauza lipsei de grasime/seu se adauga trei linguri mari de ulei . Iar la timpii precizati in reteta cu oaie se scad cate 5 min. la fiecare etapa .
Servirea se face la fel ca la SACI KAVURMI DE OAIE .
AFIET OLSUN !
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comenteaza ! Injura-ma ! Fii parerist ! Perie-ma ! De bine ... De rau ... De inima albastra ...
La mine in casa , tot eu voi avea decizia finala . :)