2 dec. 2010

D'ale gurii .

Rasfoind prin fotografiile personale am descoperit cateva ce (parca) nu au mai fost afisate pe aici .














3 comentarii:

  1. Uau, hai sa-mi spui ce sos e pe paste, iar prajitura e cu mere?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pastele au un sos tip "cum m-a dus pe mine capul" . :))

    Sunt paste vietnameze, marca Vifon. De fapt ele la baza sunt supe , dar eu folosesc doar pastele deoarece sunt foarte gustoase.
    Sosul :
    Am inabusit 2 cepe taiate marunt si 3 catei de usturoi. Apoi am adaugat carnea de pasare dintr-o conserva Tulip (este o conserva cu certificat HALAL si daca nu ma insel chiar KOSHER) . Cand s-a inmuiat putin carnea , am adaugat un morcov ras, o jumatate de ardei gras (tocat marunt) si o lingura de pasta de tomate. Se lasa 3 minute dupa care se adauga si o cescuta de apa(sau zeama in care au fiert pastele). Se mai lasa 5 minute , timp in care amesteci continuu. La urma se adauga putin piper, putin ardei turcesc maruntit, putin cimbru, putina sare si patrunjel verde .
    A iesit ceva foarte gustos. :)

    Placinta este cu dovleac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tarta(cea din tava) este cu prune.
    Este un aluat de pandispan.

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza ! Injura-ma ! Fii parerist ! Perie-ma ! De bine ... De rau ... De inima albastra ...
La mine in casa , tot eu voi avea decizia finala . :)