Jul 3, 2018

Mâna întinsă care nu spune o poveste ...


      Intâmplare din categoria "Aprozărel Aprozăreanu şi cioara care a vopsit gardul pentru a răsturna gura lumii pentru ca cine se scoală de dimineață mulți fraieri pescuiește ".

...
  Mă amuz copios de fiecare dată când surprind câte un "Zdreanță" cu rața in gură .
Mai ales atunci când el pozează in băiatul corect , muncitor , vrednic, producător , cu marfă eco / bio / deosebită "adusă din diferite colțuri ale țări" .
Ce mai contează că el minte și că ,in realitate, achizitionează en gros marfă fără acte/documente de la Halele Centrale si de la Pucheni ("la parcare") ... Se descurcă el de hârtii (in special foi de la producatori). Doar are prieteni peste tot (mai ales in presă, in politic și printre autorități). 
Păcat , deoarece el crede că , dacă se duce după marfă (la Pucheni și la Hale) la ore extrem de matinale (4:00 - 5:00 AM ) , nu il cunoaște/vede/surprinde nimeni !
Mă miră cât poate să ducă in spate bietul lui Matiz .

Normal că nu este el vinovat pentru că fraierii și tutele pun botul la vrăjeala lui atunci când iși vinde "marfa ecologică"... Ba chiar , unii mocofani, sunt in stare să bage mâna in foc pentru dânsul.

  Nu aș fi comentat nimic , dar mă deranjează tupeul nesimțit, fățărnicia și ipocrizia .
In plus , nici pe B.S. , cel care il tot pupa pe fese in articolele sale , nu il simpatizez prea tare.
Atât !P.S.
Mai cunosc pe unul , fiu de fost mare militian.
Acum zace la beci , "in concediu" , cugetând la cele multe dosare penale ale sale.0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: