7 iun. 2018

Din nou despre locurile de parcare si fudulia românului .


      Toată lumea dă vina pe lipsa locurilor de parcare , pe faptul că primăriile nu asigură locuri de parcare indeajuns ...
Păi da , bre, v-aţi născut cu toţii pe 4 roţi şi acum vă pute dacă circulaţi cu mijloacele de transport in comun sau dacă trebuie să parcaţi căruţa la 500 m de casă sau de locul unde aveţi treabă.


Majoritatea "orasenilor" au la domiciliu , la scara blocului, câte (cel puţin) 2-3 autoturisme ...

        Căutaţi cauza lipsei locurilor de parcare ! Fudulia şi prostia merg foarte bine impreună.
Locuiţi majoritatea in apartamente de 50 - 100 mp , dar vă fuduliţi cu câte 3 autoturisme in faţa blocului . Vă trăiţi vieţile in cutii de chibrituri , dar vă etalaţi hârburile in faţa blocurilor gri pe post de valoare incontestabilă a fiinţei voastre (fiinţă ce se vrea a fi educată , evoluată şi civilizată) .
Păi era prost Ceauşescu când nu permitea aşa ceva ? Sau când punea raţie la benzina ? Sau chiar atunci când punea restricții de circulație (numere cu soț și numere fără soț) ? Asta aţi merita cu toţii .

Ia vedeți voi Parisul zilelor noastre (apropo de numerele cu soț sau fără soț) ! Sau alte orașe europene care au interzis complet circulația autoturismelor !

Iți permiți 3 autoturisme ? Atunci cu siguranță ar trebui să îți permiți o casă la curte , garaj sau parcare privată . Nu ? Eu așa văd lucrurile . Dacă nu vă incadrați , atunci sunteți doar niște gherțoi fuduli , rupți in cur de foame ... care-şi etaleaza prostia prin numărul de autoturisme deţinute şi prin zbieretele revoltate că nu li se asigură locuri de parcare ... lângă copacul de beton unde işi au coteţul .


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: