4 feb. 2017

Proteste Piața Victoriei (imagini șocante) .


""" A zice ca protestezi pentru ca au dat aia ordonanta noaptea e ca si cum ti-ar raspunde Dragnea ca n-o retrage pentru ca si tu protestezi tot noaptea. (...)
Daca si tu ai inteles ca prin ordonanta aia se legalizeaza furtul de pana la 200000 de lei, apropie-te hotarat de un perete si tranteste-te in mod repetat cu capu' de el pana cand iti dau baietii de la SRI un SMS sa te-anunte ca exista riscu' sa faci o comotie cerebrala. Daca te tii salvatoru' luptei anticoruptie, dar nu stii ca neincadrarea ca abuz in serviciu a unei actiuni care produce o dauna de pana-n 200000 nu inseamna ca poti sa fugi cu banii aia-n lume, pentru ca pe de o parte ordonanta prevede recuperarea prejudiciului, iar pe de alta, cel mai important, neetichetarea faptei ca abuz in serviciu nu inseamna ca ai scapat si de responsabilitatea infractiunii de furt, fals sau mai stiu eu ce-ai facut de-ai produs dauna aia, atunci permite-mi sa ma uit cu sila la tine, ca la un oxiur pe gura de evacuare dorsala a mutului. """
[ Anca Radu ]

______________________________


[pentru cei care au în tărtăcuţe ceva noţiuni de Drept]

Na, mă , trompetiştilor ! Citiți ! Informați-vă !
Măcar să știți de ce protestați .
Ar mai fi multe de completat/comentat pe marginea acestor modificări , însă mi-aș raci gura de pomană . Mulți dintre voi nici să înjurați corect gramatical nu sunteți în stare , darămite să înțelegeți un text de lege ...
Mulți dintre voi nu sunteți în stare să înțelegeți nici ce căutați în turma de behăitoare , ce pretenții să mai am la a vă cere să înțelegeți faptul că unele modificări / eliminări de paragrafe nu scot complet faptele respective de sub incidența sancțiunilor legale (decât în ceea ce privește cadrul acelui paragraf/articol modificat) ci "le aruncă" sub controlul altor prevederi ale legii penale / civile .








*** sursa foto ***



Presa şi cu "jurnalijdii", dacă ar fi fost "băjeți" cinstiți ..., cu asta ar fi trebuit să inceapă !!! Cu publicarea modificărilor pe care le aduce OUG și cu o explicație obiectivă, pe înțelesul tuturor .
În schimb , trompetele .... tot trompete ...

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: