12 oct. 2016

Centura Bucurestiului - GREVA JEGOSILOR PROFESIONISTI (5.09.2016)




      In clipul de mai sus sunt doar cateva decupaje din cele aproape 4 ore petrecute pe centura Bucurestiului , intre cele doua autostrazi, pe o caldura ingrozitoare (nici macar AC nu facea fata) .
Ambulanta care se chinuie sa treaca catre o URGENTA apare de la minutul 4:19 incolo .

~~~~~

Futu-va-n gura de zdrente si jeguri ! Soferii pulii .
Bai jegosilor , protestand la modul la care ati facut-o pana acum (blocand soselele de centura) nu afectati politicienii , guvernul , firmele de asigurari !!! Ne afectati tot pe noi , cei normali .
Ba mai puneti in pericol si vietile celor in nevoie , blocand trecerea ambulantelor sau a pompierilor . Poate se nimereste ma-sa vreunuia dintre voi sa aiba nevoie de salvare si sa nu primeasca ajutor la timp . Ce m-as bucura !!!
Jegosilor ! Soferii pulii !
Vreti sa fiti smecheri si sa protestati ? Mergeti peste ei , la ei acasa , la Guvern, la vilele lor de odihna , la hotelurile unde isi tin hoiturile ! Linsati-i in piata publica si luati-le capetele ! Atunci cu adevarat va veti putea lauda ca ati facut ceva util , zdrentelor .
Pana atunci ramaneti doar niste labagii , niste jeguri umane , niste retarzi care nu au habar ca modul la care ei protesteaza se poate intoarce impotriva lor precum un bumerang extrem de taios .

~~~

Sper ca toti soferii de TIR din Romania / soferii "profesionisti" care au participat la greva de pe centura Bucurestiului sa nu moara acasa ... Sa le ajute Zamolxe al lor sa moara cazuti in vreo prapastie sau striviti sub propriul TIR!

Aceleasi urari de bine si pentru taximetristii de IF sau B care au luat parte la protest.

Muriti, ba, toti ! Infipti in primul cap de pod .
Sunteti singurii vinovati pentru situatia in care va aflati...
Zdrentelor !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: