9 apr. 2016

LA HALE SI PIETE PLOIESTI SE FUMEAZA VERDE .



        Constat ca , in Romania , drogurile (indeosebi cele care se fumeaza) au devenit o "normalitate" .
Chiar comenta Andrei Gheorghe intr-o dimineata , la ProFM, citand dintr-o sursa care imi scapa acum ... ca peste 70% dintre adolescentii si tinerii romani ,cu varste intre 12 si 30 ani , au fumat cel putin o data cannabis sau alte substante interzise .

    SC Hale si Piete Ploiesti a angajat "pe criterii de partid" indivizi dubiosi (alcoolisti si consumatori de droguri) - fosti lipitori de afise electorale , in functii de conducere/administrative .
Cel putin unul dintre sefii de piata aflati pe statele de plata ale SC Hale Si Piete este consumator de substante interzise (cannabis si probabil etnobotanice) . Problema grava este faptul ca uneori consuma aceste substante chiar in timpul programului sau inainte de a veni la locul de munca (conform cu relatarile unor apropiati).
De unde stiu ce "fumeaza" (in afara de "barfele" apropiatilor) ? Cu siguranta fumul expirat nu mirosea a tutun , ci a cannabis . Iar starea individului respectiv era una mai mult decat dubioasa si comportamentul unul haotic (asemanator cu al unui individ labil psihic , ce trece brusc de la o stare la alta) .
Iar faptul ca poarta ochelari de soare (negri) fie seara , fie dimineata devreme , fie ploaie , fie nor , fie furtuna ... este discutabil. Mai ales atunci cand poarta sticla de 0,5 de Cola cu el in miez de iarna.
Individul la care fac referire are ochii injectati permanent . O fi de la vreo conjunctivita "permanenta" sau de la micsoararea pupilelor ?

Este a treia oara cand , intamplator , imi iese in cale si constat ca are un comportament dubios .

~~~~~~~~~~~~~

Tineri naivi (drogati) , care au impresia ca apartenenta la un partid politic aflat la putere ii face invincibili , le acorda puteri magice si isi pot permite sa faca ce vor .

IN CE LUME AM AJUNS SA TRAIM ? IN CE LUME ?
Romania - tara de hoti , curve , drogati si oameni de nimic.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: