1 dec. 2015

1 DECEMBRIE 2015 .





    Astazi , in deschiderea paradei militare cu ocazia 1 Decembrie , la intonarea imnului Romaniei , toti politicienii participanti au fost surprinsi tinand mana la burta in loc de inima .

   In urma cu cateva zile , aprox 50% dintre cei aflati in lista mea feisbucista , aveau la profil drapelul Frantei .
Acum , doar doua persoane au drapelul Romaniei la poza profilului feisbucist (intr-o forma sau alta) .

   Mi-as fi cumparat un tricolor sa-l arborez la fereastra. PREA SCUMP ! Comerciantii, magazinele , ROMANII , speculeaza la maxim astfel de sarbatori si pun preturi ireale pe astfel de produse .
Mi-as fi cumparat opinci , itari, camesa/ie barbateasca, chimir, vesta traditionala , cusma si alte elemente de port popular . Le-as fi imbracat cu drag intr-o astfel de zi. INSA SUNT MULT PREA SCUMPE ! Au preturi de Cristian Dihor si Janel Versicace .
A te imbraca in haine si podoabe traditionale , costa ... Si costa al dracului de mult !
Prea scump ! Prea ca la romani !
Specula ...
Deci de ce cacat sa fac pe plac speculantilor? Ma cac in el de patriotism si pe ea de tara (tara de milogi) ! Nu-i de mine .




~~~
       Milogii se simt cu adevarat romani doar daca : fasole cu carnati , vin fiert, parada militara cu carute militare vechi de vreo 40 ani , MIG-uri & elicoptere participante la "programul Rabla" , armament expirat si autobuze militare din anii 80 . Aaa si poate ceva formatii de pitipoance pentru zbenguit alcoolul de pe matele pomanagiilor ....





Post Scriptum:
De ce , in Iad, la cazanul unde fierb romanii in smoala , nu se afla niciun drac care sa stea de paza ?
Pentru ca , de fiecare data cand incearca vreunul sa evadeze din cazanul cu smoala, il trag ceilalti inapoi .



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: