23 ian. 2015

[2015] Sectia 3 Politie Ploiesti protejeaza scandalagii si infractorii ?!



SECTIA 3 POLITIE PLOIESTI A COMIS-O DIN NOU .

         Aseara (22 Ianuarie 2015) , undeva intre 21:30 si 22:30 , a fost scandal mare in zona Profi nr. 4 (fostul Dinu) , Podul Inalt - Ploiesti.
Clienti vechi ai Politiei .
Tiganie, bastoane telescopice , cutite, urlete , zbierete, rafuieli , etc. [Omorati-va , bre, in liniste ! Fara scandal la asemenea ore ! Zau asa ! ]
    Politia o ardea pe burta. Venisera la locul scandalului (probabil la solicitarea cuiva) , cu girofare si sirene pornite, dar stateau cu mainile in san. Aia faceau scandal de mama focului (trezind tot cartierul) , in mijlocul strazii, injurandu-i chiar si pe militieni , iar astia se uitau ca la teatru si aproape ca ii rugau frumos sa se potoleasca .
     Erau patru sau cinci militieni (doi venisera pe jos , din zona Baraolt) care stateau si se uitau (cu teama, am avut eu impresia) cum aia fac scandal in mijlocul strazii .
Nu este exclus ca scandalagii sa fi aruncat armele albe cu care erau inarmati , atunci cand au vazut masina politiei . Dar nu au avut nicio greata sa continue scandalul sub supravegherea atenta a politistilor .

   Astazi , la solicitarea celor din presa locala , Politia a dat-o cotita si nu recunoaste nimic . Reprezentantii Politiei sustin ca a fost liniste si pace in zona , neinregistrand vreun eveniment. 

    Sectia 3 Politie Ploiesti se tine de şotii si minciunele . Nu declara si nu inregistreaza in hartoage evenimentele si scandalurile , musamalizeaza totul si apoi se fac ca ploua ...

Rusine sa va fie !
Minciunica are picioruse scurte.
Pe cine protejati ? V-a fost lene sa intocmiti actele necesare si sa dati raportul , ieri seara ?
Abia ce a trecut furtuna. Credeam ca s-a schimbat ceva, ca ati inteles care va este menirea si chiar laudam asta recent (aici pe blog) .  Se pare ca m-am cam grabit cu concluziile pozitive.

Daca cumva exista martori , inregistrari ?! La asta nu va ganditi ?
     Este nevoie iar de zarva, valva, sesizari pana sus ... , pentru ca voi sa va faceti meseria ???
Este adevarat ca aveti "combinatii" cu infractorii din cartier ? Ca acestia va furnizeaza diverse bunuri de provenienta dubioasa ? Vorbeste lumea si despre chestiuni mai grave , in legatura cu relatia dintre infractori si unii salariati de la Sectia 3 Politie. Insa , pentru moment, nu ma hazardez in afirmatii.

_______________

VREM POLITIE CA IN OCCIDENT ! 
 Ai cucurigit prea tare la politist ? Mars pe burta ! 
Ai cucurigit din nou ? Un glont in cap .




***

Alte articole despre Sectia 3 Politie Ploiesti :

- link 1 -
- link 2 -
- link 3 -

... si lista poate continua .


.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: