9 ian. 2014

[ articol din categoria "SUGETI PULA!"]


Dupa ce am circulat ieri dimineata cu titiul prin Ploiesti, pot declara ca am ramas marcat pe viata ...

Cum cacat , pe o ceata cu vizibilitate de doar in 3-5 m, sa circuli fara niciun fel de lumini aprinse ? ( nu doar unul , ci 50% dintre soferii intalniti circulau astfel )

Cum cacat , la semafor (pe asemenea ceata), sa depasesti coloana , incadrandu-te smechereste pentru la stanga, iar apoi sa incerci sa fentezi celalalte 15 autoturisme spre a fura startul pentru inainte ? (era un taran cu Logan tunat - tip race car ) Nici de-al dracu nu am vrut sa il las (recunosc , am abuzat de claxon si urari de bine ) .Nu a comentat nimic .
Totul s-a petrecut la intersectia  "Mos Craciun", directia Pod Inalt spre Centru , unde dobitocul se incadrase pentru Malul Rosu si vroia sa mearga spre centrul Ploiestiului (doar pentru ploiesteni este descrierea).

Cum cacat , dupa ce ca era o ceata precum o piftie plina cu grasime (aproape 0 vizibilitate), taranii tarnacopisti din cartierul unde domiciliez (adica 80% dintre localnici) insista sa circule pe interzis pe o strada unde nu incape decat un singur autoturism ???



Pentru toti cei care procedati precum cei de mai sus :

VEDEA-V-AS CARUTELE UN MORMAN DE TABLE MOTOTOLITE SI INCOLACITE PE DUPA COPACI , IAR PE VOI... ADUNANDU-VA IML-ul  CU PENSETA DIN CAMP SI CU CREIERII IMPRASTIATI PE ASFALT !


____________________
______________
_________




Intre timp , uite aici ambitie si pasiune:





0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: