3 sept. 2013

Cati copii mai este nevoie sa moara ?


CE VA SPUNEAM IN URMA CU CEVA VREME DESPRE VESTITELE ONG-URI ???
AM AVUT DREPTATE???

 HA ???? 
AUD ???? ASCULT ????
ATI TACUT CU TOTII ??? 
JEGURILOR !!!!


""" Bravo, bravo DNA ! Surse : procurorii anticoruptie vor prelua ancheta in cazul mortii copilului din Parcul Tei; Dupa ce Marcela Pasla sefa ONG-ului "Cutu-Cutu" care avea cainile ucigas in "grija" a fost pusa sub acuzare, iar aceasta a declarat ca exista o MAFIE in care sunt implicate sute de persoane din Bucuresti care PRIMESC mii de lei lunar prin fals si uz de fals, bani publici, cu care PRETIND ca hranesc animalele inregistrate pe aceste ONG-uri, ancheta vizand acte de coruptie si bani publici. Mai multe sute de bucuresteni vor fi chemati la audieri riscand pedepse cu inchisoarea de pana la 20 de ani si confiscarea averii!
MULTUMIM DNA! Sincere condoleante familiei ingerasului de 4 ani a carui moarte a facut ca in sfarsit procurorii sa intre in aceasta mocirla a spalarii banilor publici pe tema cainilor maidanezi! Toate ONG-urile de protectie a animalelor vor fi investigate ! """   [Urban Iulian ]


_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________



""" "Vier Pfoten, doamnele care va pupati cu maidanezii in bot, doamnelor fara sot si sex si minte... ce mai puteti face pentru familia care si-a pierdut un copil de 4 ani, muscat si ucis de maidanezi?Ce mai puteti face?
Ce mai puteti face?
Rusine sa va fie, nemernicelor! Rusine sa va fie, istericelor care traiti din bani europeni si pupati cainii in fund pentru 2000 de euro pe luna!
Ce mai puteti face? Ce explicatii puteti da? Ce solutii de rahat mai aveti?
Sterilizare? De ce, daca ii sterilizam copilul asta se ridica din morti?
Moarte pentru moarte. E singura solutie. Si-n locul familiei voi blestema pe toti primarii care nu fac nimic!" """
[Lucian Mandruta]

_________________________________________
_________________________________________
_________________________________________



Alooo , tu ala gras , blond, fara ocupatie , miop, zoofil isteric si prostanac suprem !!!! Dosnicule !!! Ma auzi ??? Scoate capul dintre buci si raspunde !!!!
Ai crezut ca vei reusi sa imi inchizi gura cu o amarata de plangere penala si o sesizare (sesizare ascunsa in spatele unui ONG) , dupa ce tot tu o injurai pe biata mama (care, btw, nu ti-a facut niciun rau) precum un labagiu trist si las ???
 Ei uite ca s-a ajuns la ceea ce am prezis ...
Acum pregateste-te de instanta , pr`etene (atat tu cat si imbecilii ong-isti de la Fundatia Romana pentru Protectia Animalelor) ! Acolo te vei afla pe teritoriul meu. ;) 
Tare sunt curios cum iti vei sustine plangerile si sesizarile , pentru a nu plati ponoasele aflate sub incidenta unor articole de tip "denunt calomnios". Am avut grija sa fac in asa fel incat sa te intalnesc macar acolo, in instanta  , daca tot nu ai avut curajul sa iti arati mutrisoara si sa ma injuri fata in fata . 
...Asta in cazul in care vei avea curajul sa faci prezenta , neramanand pitit in spatele tastaturii , tastatura in care iti afunzi pervers carnatii ce ii ai pe post de degete.

Asa ca, REPET :

LOCUL MAIDANEZILOR NU ESTE PE STRAZI !
EUTANASIA/MOARTEA JAVRELOR DE PE STRAZI RAMANE SINGURA SOLUTIE VIABILA . 
PROBLEMA CAINILOR FARA STAPAN NU MAI POATE FI REZOLVATA ALTFEL.


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: