27 feb. 2011

Despre iasomie si alte flori urat mirositoare ...


         

Cine a studiat obiectiv fenomenele politice din ultimii 20 - 30 ani nu va putea nega asemanarea izbitoare intre "revolutiile" anului 1989 din Europa de Est si ceea ce se petrece astazi in tari precum Egipt, Algeria, Liban, Libia, Tunisia (+ vreo doua incercari esuate in Iran) s.a.m.d.  

 Asa cum , in opinia mea, in 1989 nu a fost nicio revolutie , acelasi lucru se intampla si astazi.
Nicolae Ceausescu castigase foarte mult capital (extern) de imagine si refuza sa faca jocurile celor care incercau sa se impuna pe plan international . Romania terminase de platit toate datoriile externe. Romania avea industrie, agricultura, cercetare, armament periculos... Romania incepea sa infloreasca . Poporul ar fi uitat de anii in care s-au platit datoriile externe si au dus-o putin mai greu. De aceea politica lui Ceausescu devenise una  periculoasa pentru fratii si verii mai mari. Nimeni nu are voie sa se inalte mai sus decat canibalii acestei planete. Urmarea o stiti cu totii...
 


Ce se intampla astazi? Pai ce sa se intample ?! Cam ceea ce s-a tot intamplat in ultimii 20 ani. Uncle Sam & Rabbi Itzic incearca din rasputeri sa lupte impotriva adevarului (adevar care incet incet a inceput sa iasa la suprafata). Dolarul agonizeaza de foarte multa vreme. Singurele surse reale de venit pentru murikani au ramas conflictele armate, industria de armament , jaful, coruptia, influentarea politicilor interne ale altor state, dezbinarea si genocidul.
Israelul se agita si face spume deoarece, daca murikanii se duc pe copca, s-ar putea ca si perciunii lor sa cada in adancurile intunecate ale istoriei viitoare.

Iranul nu vrea sa cedeze. S-a incercat, de cateva ori in ultimii doi ani, insamantarea unor conflicte interne. Au fost desconspirate si stinse la timp. Le-au asasinat oamenii de stiinta si profesorii universitari de valoare.... Iranienii sunt incapatanati si inteligenti. De aceea nu prea le ies cartile serviciilor secrete ale celor interesati in a descompune Iranul.



Ce se intampla astazi este doar o noua incercare de "divide et impera" Atacul direct si lupta barbateasca ar fi defavorizat cu siguranta pe Sam & Itizic , deoarece s-au cam dus vremurile cand isi puteau incorda muschii in fata oricui.  Adevarata lupta nu se da in strada. Este un razboi informational. Se folosesc toate tehnicile existente de manipulare si influentare a maselor .  Internetul si trusturile media au devenit cea mai puternica arma a acestui inceput de secol... Propaganda, demonizarea inamicului si intoxicarea maselor, functioneaza perfect !!!

Se urmareste destabilizarea tarilor din jurul Israelului. Asta i-ar tine ocupati pe potentialii dusmani ai Israelului si ar da timp perciunatilor sa isi teasa linistiti panzele otravite. Astfel se inlatura pericolul imediat si amenintarea reala ce se contureaza de cativa ani in jurul lui Itzic.
Dupa ce Itzic a pierdut enorm de mult la capitolul imagine si politica externa, acum incearca sa distraga atentia de la sangele pe care il are pe maini si pe buze.




In urma cu doua zile, pe site-ul ProTV, exista un reportaj cu interviuri luate primilor romani reintorsi din Libia. Stiti ce spuneau ? Spuneau ca nu este bine deloc ce se urmareste . Ca situatia nu este chiar asa cum o prezinta presa.
Spuneau (mai ales cei care se aflau acolo de peste 7 - 8 ani) ca cei de pe strazi nu sunt libieni si ca se urmareste distrugerea Libiei. Aceeasi romani mai spuneau ca in ultimii ani Libia a cunoscut un boom economic si ca inflorise precum un paradis intr-un desert pustiu.
Reporterul intreba "Ati vazut morti pe strazi?" . Romanul raspundea (putin  mirat) "Nu, n-am vazut. Se tragea doar noaptea, iar ziua strazile erau curate " . Reporterul intreba "Se spargeau magazine , vitrine , case...?" , iar romanul (nu ii facea jocul) raspundea "Nu. Nu se spargea nimic. Ziua magazinele erau deschise cateva ore, pentru cei care doreau sa isi faca cumparaturi." .............................................  Alt roman spunea ca li s-a "recomandat" sa ceara reintoarcerea in Romania si ca el nu ar fi venit daca nu i s-ar fi spus asta. Romanul respectiv era stabilit in Libia de peste 10 ani. Spunea ca viata in Libia era de vis si ca nici nu se compara cu mizeria din Romania.
Reportajul??? In cateva ore a disparut de pe site.L-au inlocuit cu cateva secvente (bine preparate) de la STIRILE PROTV - secvente in care se vorbeste despre zeci de mii de morti libieni (oare in 1989 nu se vorbea tot de vreo  60 000 de morti ?!?) si despre cat de tragica este situatia acolo .
Oare cat ne va mai rabda acest PAMANT ?
Trist, nu ?



Adevarul? Cine are ochi de vazut ... SA VADA !




2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Dimineata,cu alte cuvinte,ii spunem cuiva exact aceleasi ganduri, nu-i prea asemanator cu ce s-a intamplat in Europa?Raspunsul: "or sa regrete si ei peste cativa ani..."

Brutacu Hector said...

Iti dai seama cat de "rau" o duceau libienii , daca isi permiteau sa ii plateasca pe romani cu salarii de 5000 euro/luna !?!?