29 dec. 2008

ANUL NOU MUSULMAN scaldat in sangele copiilor din Gaza. Sange varsat pentru formarea "Marelui Israel" .

" [...]Îngâmfat Israil,
Ucigaşe popor !
Pentru ce pe Varava, pătimaş, slobozi,
Iar pe Domnul pentru ce Îl răstigneşti ?
[...]Pizmăreţ popor,
Ucigaş blestemat ! " (Prohodul Domnului/din pasajele lipsa)






Nu mai intentionam a scrie pana dupa 1 Ianuarie. Incercam sa imi rezolv unele prioritati familiale si sa ma odihnesc, in aceste zile ale sfarsitului de an ...
De peste 48 de ore fierb de furie si nu mai am stare.
De peste 48 de ore incerc sa scriu un articol si nu reusesc...
Nu imi gasesc cuvintele .
Abia acum am inteles ca nu exista cuvinte care sa poata reda pe deplin crimele si baia de sange in care este scaldat acest sfarsit de an.
...Dar nu pot sa tac! Refuz sa tac si sa imi incarc constiinta cu tacerea pe care multi au preferat sa o ia in brate! Refuz sa fiu complice , prin tacere, la oribilele crime ale acestui inceput de secol.
Israel , in plina Hanukkah(Sarbatoarea Luminii), in ziua de Shabbat, a adus ardere de tot DIAVOLULUI.
Astazi este Anul Nou Islamic. Astazi, mamele din Gaza isi inmormanteaza copiii sau ii insotesc in groapa... Astazi, cerul de deasupra Fasiei Gaza s-a umplut de ingeri ce plang cu lacrimi de sange. Prea multi copii au murit. Mult prea multi...
Sionistii, insetati de sange, au muscat din nou din pantecele copiilor ce nu au avut nicio alta vina decat aceea ca s-au nascut intr-un teritoriu ravnit, jefuit si ocupat de hienele talmudiste.
Istoria nu i-a invatat nimic pe acesti nemernici. Holocaustul a fost egal cu zero in comparatie cu ceea ce fac astazi "victimele" de atunci. Se pare ca memoria lor este foarte scurta ... Incep sa cred ca ceea ce scria Adolf Hitler in Mein Kampf(da, am citit Mein Kampf) nu este deloc rodul unei minti bolnave, ci este socant de aproape de adevar.
O mare parte a celor ce au "steaua lui David prinsa in piept" nu au invatat nimic bun de la istorie. Nimic!Istoria pentru ei este precum gunoiul ascuns repede cu matura sub pres.
Care este diferenta dintre atrocitatile Germaniei naziste de ieri si genocidul, crimele Israelului de astazi ? Pai este o diferenta ... Da. Aceasta diferenta este aceea ca sio-nazistii de astazi sunt mult mai sangerosi,mult mai cruzi si mult mai lipsiti de scrupule in comparatie cu nazistii de ieri. Au preluat politica si modul de actiune al celor care le-au ucis candva parintii si fratii ... si le aplica astazi ("imbunatatite" si adaptate prezentului) asupra palestinienilor, sfidand toate legile internationale, orice conventie si orice morala ...
I-au infometat .... Le-au furat casele si pamanturile... Le-au luat rodul muncii de o viata... Le-au luat dreptul la a exista... I-au inchis in ghetoul numit Gaza... I-au lasat fara mancare,medicamente,apa.... I-au calcat cu buldozerele, daramand totul(in incercarea de a sterge orice urma a ADEVARULUI)... Le-au luat libertatea si bucuria de a exista... Le-au ucis parintii , copiii, fratii si surorile... Mamele au murit aparandu-si copiii de gloante, cu propriile trupuri... ASTAZI II BOMBARDEAZA .
Oare toate acestea cum se numesc? CRIMA? GENOCID? EPURARE ETNICA? MASACRU? HOLOCAUST? SFIDAREA INTREGII UMANITATI?
Israelul si-a pierdut dreptul la existenta !
Israelul este o buba cangrenoasa !

Israelul este un cancer care, daca nu va fi operat, in curand se va extinde asupra intregii planete .






















SURSA FOTOGRAFIILOR >>> CLICK AICI .


POST SCRIPTUM(preluare din postarea unui comentator ~ evreu-rus ~ al articolelor ziarului Ziua):

9 aprilie 1948,Deir Yassin - peste 250 de barbati, femei si copii au fost masacrati.

- atrocitatea era parte dintr-un plan pus la cale de Inaltul Comandament Sionist, condus de catre David Ben Gurion, al carui scop era eliminarea pe CRITERII ETNICE a palestinienilor si acapararea unei zone cat mai mare pentru infiintarea Marelui Israel.

Fahimi Zidan, un copil palestinian care a supravietuit ascunzandu-se sub cadavre spunea:
"Evreii(sionistii) ne-au ordonat sa ne aliniem langa un zid si au inceput sa traga. Cu totii au fost omorati: tatal meu, mama, bunicul si bunica, unchi si matusi. Halim Eid a văzut un barbat tragand un glonte in sora sa care era gravida. Apoi i-a taiat burta cu cutitul unui macelar! In alta casa, Naaneh Khalil a vazut un barbat scotand o sabie si ciopartindu-l pe vecinul meu."
Jacques de Reyner de la Comitetul International al Crucii Rosii a declarat deasemenea:
"Banda era formata din tineri, barbati si femei, inarmati pana in dinti si aveau de asemenea cutite in maini, multe dintre ele inca murdare de sange. O tanara frumoasa mi-a aratat cutitul ei insangerat, mi l-a prezentat ca pe un trofeu. Aceasta fusese 'echipa de curatare'.
Printre mobilele zdrobite am gasit cateva corpuri, am intors corpurile, si am gasit o fetita mutilata de o grenada de mana. Banda aceasta era disciplinata si actiona numai la ordine."
In 1953 a urmat masacrul din satul Kibya, unde mercenarii lui Ariel Sharon au executat 70 palestinieni, in marea lor majoritate femei si copii.




* articol fara diacritice .

3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Amice, e trist ce se intampla acolo. Dar pentru asta nu-i vinovat doar Israelul. Lasati teoriile astea conform carora exista doar un singur vinovat. Pentru ce se petrece acum acolo la fel de vinovata este si organizatia criminala Hamas care practic a luat ostateca populatia civila si a angajat-o intr-un conflict care ii apartine doar Hamasului. Fara acesti criminali obsedati de distrugerea Israelului, civilii ar fi fost acceptati la munca in Israel, asa cum s-a mai intamplat, si ar fi trait normal si si-ar fi crescut copii pe care acum ii ingroapa.

Anonim said...

Si dupa cum te exprimi pe "blogul" Tau esti un nazist sadea.

Brutacu Hector said...

@Anonim,
1. Cu "amice" sa i te adresezi lui tactu'. Eu nu sunt amic cu toti sceleratii si psihopatii care aproba crimele impotriva copiilor si cauta diferite scuze criminalilor sionisti.

2. Intradevar, nu este vinovat doar Israelul ci o parte din vina o poarta si cei care i-au sprijinit(ii sprijina) si au permis sionistilor sa isi cladeasca un stat terorist.

3. Daca vei studia cu atentie opiniile mele vei constata cu uimire(stupidule) ca nu am nimic cu evreii "normali la cap" si nici nu am sustinut vreodata ideea ca toti evreii sunt rai si ca nu ar exista si printre ei oameni cu capul pe umeri. Ca exemplu poti vizita: http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/jews_against_zionism.html

http://www.btselem.org/English/index.asp

http://www.gilad.co.uk/html%20files/mistakes.html

http://gush-shalom.org/

http://peacepalestine.blogspot.com/2006/08/gilad-atzmon-why-is-it-so-hard-for.html

4.Cat despre HAMAS...A spus-o altcineva mai bine ca mine "Ceea ce face Hamas se numeste rezistenta armata impotriva ocupantului strain. Nu tancurile palestiniene se plimba prin orasele evreiesti ci cele israeliene se plimba prin teritoriile palestiniene si omoara pe oricine au chef. Si au un chef nebun." De mai bine de 60 de ani poporul palestinian este batjocorit,furat,terorizat cu sange rece de catre sionisti si ai lor colonisti dementi.Un exemplu foarte graitor ai si pe pagina principala a blogului meu , in partea dreapta.
Ceea ce spui tu cu "acceptarea "civililor" la munca daca ar disparea Hamasul... este pura propaganda sionista si imi miroase a idee de genul "stapani si sclavi". Niciun copil de gradinita nu ar mai crede asemenea "poezii".
Adica sa vina sa va munceasca voua pamanturile care sunt furate tot de la ei ?!? Sa va devina sclavi ca niste goyimi ce sunt? Nu? In plus Israelul nu doreste nici macar asta. Israelul nu doreste decat epurarea etnica si intemeierea "Marelui Israel". Sub pretextul distrugerii HAMAS, Israelul a intrat in Gaza si s-a pus pe macelarit civili nevinovati , copiii proaspat iesiti de la scoala (doar deh...ei ar putea fi mostenitorii ADEVARULUI SANGEROS), femeile (ca sa nu mai nasca vreun posibil viitor purtator al marturiilor atrocitatilor sioniste)....

5. "criminali obsedati" sunt israelienii si o parte a evreimii. Si nu o spun doar eu... O spune istoria ! O spune religia! O spune realitatea zilelor noastre!!! O STRIGA INTREAGA PLANETA (si aici nu ma refer la oamenii politici care tac pentru ca sunt ingraditi, direct interesati sau motivati financiar)!!!!!!

6. "nazist sadea" ?!?! Ihh. Eram obisnuit cu "ANTI-SEMITULE" , "LEGIONARULE", "PRM-ISTULE", atunci cand un perciunat sionist nu avea contra-argumente in fata ADEVARURILOR expuse de catre mine. "nazist" este insa ceva nou(banuiesc ca eticheta aceasta mi se trage de la pasiunea mea pentru carti -LMAO) .
Nu... Nu sufar romanii verzi.
Nu sunt "anti-semit" , pentru ca ar insemna sa urasc si arabii(pentru ca si ei sunt neam semit) ... si pentru ca inca nu toti evreii sunt sionisti si criminali sangerosi. Cunosc personal si evrei de treaba.
"PRM-ist"...in niciun caz.

.... Abia acum am realizat ca degeaba ma ostenesc eu sa iti desenez cum sta treaba!
Tu cu siguranta ai un creier foarte mic intr-un cap prea mare. Esti un caz irecuperabil.
Somn usor in continuare!
Te rog frumos sa nu mai comentezi pe blogul meu !
Exista destule locuri unde poti sa-ti latri propaganda ta jalnica.

Nu iti voi mai citi sau publica comentariile .
Timpul meu este mult prea pretios pentru a-l consuma cu o lichea.