29 ian. 2008

Kenya ... ,O noua Rwanda ?

Un fel de motto:
Acum ceva vreme , sub pretextul ca in Sudan s-ar fi identificat o fabrica ce producea Arme de Distrugere in Masa, U.S.A. a bombardat si a distrus acea fabrica. Mai tarziu s-a dovedit ca "fabrica de armament" era doar o amarata fabrica de medicamente... SINGURA FABRICA DE MEDICAMENTE DIN ZONA !

















In opinia mea ,in spatele tuturor acestor conflicte ,genocide si tulburari din Africa ,stau "marile puteri" ale lumii. Aceste "puteri" au tot interesul ca sa mentina aceasta stare de fapt, aceste conflicte sangeroase in Africa(Uganda, Congo, Sudan , Kenya,etc.) . Toate aceste conflicte aduc bani (pe termen lung) in vistieriile unor tari precum U.S.A. , Rusia, Israel...
Daca , deodata ,s-ar asterne pacea si buna convietuire pe planeta , economia unor tari precum U.S.A. se va prabusi ... COLAPS... FALIMENT... Industria de armament si politica lor criminala nu vor mai putea aduce banii atat de necesari intretinerii vestitului "american dream".
Aceste "mari puteri" si toti cei interesati ca Africa sa ramana infometata si macinata de conflicte ... sponsorizeaza baia de sange ce se intinde din ce in ce mai mult peste acel continent . Acestia sponsorizeaza si se fac vinovati de RAZBOAIE CIVILE , LOVITURI DE STAT , GENOCIDE ...in AFRICA !
Oficial toti acesti paraziti, ce se hranesc precum vampirii sau capusele cu viata si sangele din Africa, sustin ca ei vor doar sa ajute ... Dar realitatea ascunde un adevar crud : SANGE, CRIMA, BANI MURDARI,DIAMANTE, PETROL, ACTIUNI ALE SERVICIILOR SECRETE, OPERATIUNI "FALSE FLAG",LOVITURI DE STAT, RAZBOAIE CIVILE ..... SI MOARTEA A MILIOANE DE NEVINOVATI !




~~~



~~~



Sursa de inspiratie : AICI .



L.E. (quotes) :


""" 1) Care este singura tara din lume care a bombardat 20 de state din 1945 pana in prezent?
2) Care este singura tara care a folosit arme nucleare?
3) Care tara este responsabila pentru uciderea a 80 de civili in Beirut, in 1985, in urma unei incercari nereusite de asasinat?
4) Care tara a bombardat ilegal Libia in 1986, acest act fiind descris de ONU ca fiind un caz clasic de terorism?
5) Care tara nu a respectat ordinul Curtii Internationale de Justitie cand i s-a cerut sa inceteze desfasurarile de forte in Nicaragua in 1986, urmand apoi sa se foloseasca de dreptul de veto impotriva unei rezolutii propuse de Consiliul de Securitate ONU care cerea tuturor statelor sa nu se abata de la legea internationala?
6) Care este tara care a fost acuzata de ONU ca a oferit ajutor direct si indirect la “actiuni de genocid” impotriva indienilor maiasi din Guatemala in anii ‘80?
7) Care tara s-a restras din proprie initiativa din Tratatul “Anti-Ballistic Missile” in decembrie 2001?
8) Care tara a renuntat la eforturile de a negocia un proces de verificare in cazul armelor biologice si a pus capat unei conferite internationale in iulie 2001?
9) Care tara a impiedicat ONU de a tine in frau comertul cu arme la o conferinta din iulie 2001?
10) Care este singura tara, in afara de Somalia, care a refuzat sa ratifice Conventia ONU asupra Drepturilor Copilului?
11) Care este singura tara occidentala in care copii sunt pasibili de pedeapsa capitala?
12) Care este singura tara din “Grupul celor sapte” (G7) care a refuzat sa semneze in 1997 un tratat de interzicere a folosirii minelor anti-personal?
13) Care este singura tara din G7 care a votat impotriva infiintarii Curtii Penale Internationale in 1998?
14) Care este singura tara care alaturi de Israel s-a opus in 1987 unei rezolutii care condamna terorismul international?
15) Care tara refuza sa plateasca in intregime datoriile care ONU, cu toate acestea exercitandu-si dreptul de veto cand vine vorba de rezolutii ale ONU?

RASPUNS = U.S.A. """ [ Sursa : AICI .]






0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: