Eu sunt...

...TOTUL SI NIMIC.

""" (...) Toti pielea-pulii presupun ca-s nebun
Eu spun ce cred si cred cam tot ce spun
Caut frumosul in tot ce-i urat
Si-mi traiesc dezamagirea cu un nod in gat (...) """ 

”Iubeste-ti prietenul pana la un punct, caci este foarte posibil ca el sa-ti devina dusman intr-o zi; si uraste-ti dusmanul pana la un punct, caci este foarte posibil ca intr-o zi el sa devina prietenul tau.”[Ali bin Abi Talib]

"Ştiu că sunt prost ,dar când mă uit în jur parcă mai prind curaj."[Ion Creanga]

"Cel care a făcut un bine cât un grăunte de colb,îl va vedea, ~După cum, cel care a făcut un rău cât un grăunte de colb,îl va vedea."[Coran, 99:7-8]

"Imi iubesc tara doar atunci cand nu ma uit la televizor si nu merg pe strada." [Octavian Paler]  Acest blog este coşul de gunoi(reciclabil) al sufletului meu. Acesta este locul unde dau cu propriile-mi frustrări,complexe,indignari, exagerari si stări de anxietate ...de toţi pereţii virtuali ai internetului.
Probabil uneori voi fi nostalgic... alteori voi înjura, voi exagera şi voi fi furios.
Cu siguranţă vor exista momente  când voi bate câmpii şi voi abera.
Mai mult ca sigur nu voi face vreo declaraţie de dragoste in paginile blogului meu...Dar cu certitudine voi încerca să abuzez de libertatea spatiului virtual.
De cele mai multe ori nu voi fi responsabil,dar cu siguranţă îmi voi asuma răspunderea daca vreun deranjat de scrierile mele se va simţi ofensat şi va voii să îmi  ceară socoteală. 
NU SUNT LAŞ!(doar că)...PUR ŞI SIMPLU MI-E TEAMĂ DE MINE ŞI DE   CLIPA CÂND ÎMI VOI PIERDE -DIN NOU- CONTROLUL  ŞI STĂPÂNIREA DE SINE!
De aceea mi-am făcut blog...Să uit de unele...Să îmi amintesc de altele.  

______________________________________________________________

Uneori, pe acest blog, pot aparea articole/materiale de tip pamflet. Drept urmare, nu se va acorda un drept la replica si nicio alta explicatie . Ele trebuiesc tratate ca atare.

Totusi , daca exista doritori de dueluri arbitrate de catre instantele romanesti , ii anunt cu dezamagire ca sunt sarac si ca nu detin proprietati , bunuri sau valori pe numele meu. In caz ca insista, voi fi deosebit de incantat sa-mi pun la bataie boii de la bicicleta (bicicleta SH , achiztionata de pe un site de mica publicitate //// cu dezamagire va anunt ca bicicleta mi-a fost furata) si tot ceea ce torn via intestinul gros , zi de zi, in vasul de toaleta  . 
Succes amatorilor !

    In ceea ce priveste comentariile si comentatorii ...decat sa scrieti idiotenii, mai bine inspirati adanc pe nas si expirati prelung pe gura - de cateva ori - , luati un antinevralgic si trece.
Nu va obositi tastatura decat daca aveti intradevar ceva de spus.
Nu uitati ! Acesta este blogul meu personal, "sufrageria mea virtuala", locul unde imi expun liber opiniile si parerile personale . Nu poti veni sa faci caca la mine in sufragerie, pe covor, decat daca iti dau eu voie.
Nu iti convine? Citeste alte bloguri sau fa-ti si tu unul !

Lichelele, neo-nazistii(sau fostii neo-nazisti), legionarii(romanii verzi), atot-stiutorii, sectantii, activistii prosionisti, islamofobii, ipocritii, putorile, zoofilii paranoici, babetili nimfomane, domnisoarele batrane care adora mangaiatul testicolelor de maidanez, atarnatorii, ultrasii, sclavii de partid ... si ale lor subramuri... nu sunt bine veniti aici !!! :)

~~~~~~~

Da, stiu ca unele articole mai vechi sunt imposibil de citit , datorita culorilor de o nuanta foarte deschisa.
Nu pot sa modific culoarea acelor articole de fiecare data cand schimb template-ul acestui blog .
Pe masura ce descopar respectivele articole, o sa le setez pe default.
De asemenea sunt constient de greselile ce apar in unele articole. Graba si greselile typo/gramaticale strecurate in textele mele sunt defecte de care sunt constient si pe care mi le asum.
Stiu ca uneori mai scap cate un "i" in plus sau ca scriu "deasemenea" in loc de "de asemenea". Stiu ca folosesc varianta "frantuzita" a lui "apropo", scriind "a propos" (bre, chiar daca nu imi iese intotdeauna, uneori incerc si eu sa fiu ironic) . Da, stiu ca uneori mai mananc litere sau inventez expresii anapoda .
Nu sunt perfect si nici nu am pretins vreodata ca as fi . 
Am o multime de lipsuri si defecte...
  Mi le asum pe toate si ii asigur pe cei pe care ii freaca grija in legatura cu aceste chestiuni ca le voi corecta (pe masura ce le voi descoperi) .

~~~~~~~

Despre sursele materialelor ce nu imi apartin :

- materialele sub forma de text (fragmente) ce vor fi publicate pe acest blog , dar nu imi apartin , vor beneficia de ghilimelele de rigoare + link catre sursa de provenienta.
- fotografiile care nu imi apartin vor avea link-ul catre sursa de provenienta aplicat asupra lor .


~~~~~~~

Despre materialele care imi apartin :


Except where otherwise noted,content on this site is licensed under

Creative Commons License