4 dec. 2021

Nutu Camataru si Academia Romana.



        După lansarea cărții lui Maticiuc ("Dresor de lei și de fraieri") au apărut, precum ciupercile după ploaie, haterii "telectuali".
Un fel de personaje moderne ale poveștii "Prostia Omenească".
Aceștia zbiară, se vaită, își smulg flocii din cap (sau cur) ... pentru că ai lor plozi nu se pot culturaliza din cauza unei cărți despre viața unui interlop.

Pai bine, bre, spui că te temi pentru copiii tai din cauza unei carti despre Nuțu Cămătaru , dar:
- îi lași la laptop / tableta de la 2 ani cu orele,doar că să poți să îți vezi tu de "treburile" tale
- îi lași pradă sistemului acesta spălător de creiere și îi crești după directivele OMS
- îi uiti in fața televizorului zile in șir, in loc sa le citești MACAR o poveste pe zi, sa ii inveti poezioare si cantecele, sa ii scoti la joaca in natura ...
Ș.A.M.D.

      Cine te împiedică să le insufli cultură, să le dai exemplu pozitiv prin însăți comportamentul tău și să îi îndrumi pe calea aurită a unei educații alese ?
O carte despre Ion Balint (Nuțu Cămătaru) ?

       Doar mie mi se pare sau cei/cele care dau cu astfel de hate sunt doar niste țoape frustrate, iubitoare de Irina Binder și de cafea de la StarBuciks ?!
:)))))))))

Iaca eu am pus cartea aceasta la loc de cinste. Alături de biografia Elenei Ceaușescu, alături de biografia Mariei Tănase , alături de interviurile cu Johnny Răducanu, alături de jurnalele și dosarele lui Tudor Severin (aka profesor doctor psiholog criminalist Tudorel Butoi).

Deranjez?



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: