19 nov. 2019

Tineri , frumosi , liberi ... si SCLAVI . (reloaded)


      După aprox 22 ani de pensie (vreo 10 ani a avut atât pensie cât si un al 2-lea job la patron, adăugați ulterior la pensia actuală) ...

Cât a contribuit tata la stat ?
Peste 40 ani de muncă in condiții foarte grele (cazangerie grea) . Si-a măcinat sănătatea , a rămas surd și aproape orb .

Cât a primit tata la pensie (măriri) in ultimii 4 ani ? (de la guvernantii PSD)
Aproape 900 lei (9 milioane lei vechi) .

Cât a primit tata la pensie (măriri) in perioada anterioară acestor 4 ani ? (de la ceilalti care au mai fost pe la putere)
NIMIC . Impozite si taxe noi . Bătaie de joc .

Nu , tata nu a fost să voteze nici la europarlamentare și nici in primul tur al alegerilor prezidentiale .
Acum va merge. Il voi duce eu , fie că iși dorește ... fie că nu .


**********************************************************

**********************************************************


Tata a muncit peste 40 de ani în condiții foarte grele de muncă.
Peste 80% din acești ani a lucrat în cazangerie grea .
A lucrat inclusiv la trei schimburi .
A fost și este un om foarte corect , cu demnitate și verticalitate.

După atâția ani de muncă , acum este aproape orb (cu un ochi nu mai vede deloc, iar cu celălalt cam 50% din capacitate) și aproape surd (are auzul la 30% din capacitate și folosește o proteza auditiva).
Da , tata a fost membru de partid și chiar secretar de partid.
Da , tata a condus secția / hala de cazangerie grea de la UZUC / IUC Ploiesti , unde producea adevărați coloși pentru export și pentru industria petroliera .
Da , in calitatea sa de șef de secție și de hală , uneori a fost chiar și "spărgător de grevă" (pentru că îi păsa mai mult de munca sa , de rezultate și de termenele lucrărilor a căror răspundere o avea). A fost și este un perfecționist. A iubit munca și se dedica trup și suflet pentru ceea ce făcea.
Nu a furat un ac de la nimeni. Nu a făcut palate și averi . A trăit toată viața lui din muncă cinstită . A fost și este un om simplu, de la țară, din familie de oameni săraci ce au umblat desculți multă vreme .
Tata , frații lui și cu bunicii mei , au trăit în casă din chirpici și au muncit ca sclavi pe pământurile și în ograda boierului ce stăpânea pe vremuri domeniile din Starchiojd, judetul Prahova (da, chiar și tata, de mic copil).

Bunicul a fost 3 ani prizonier la ruși , fiind capturat pe când era comandant de branduri pe front , într-o bătălie sângeroasă .
Tata nu a fumat niciodată și nu si-a băut salariul prin carciumi . Nu l-am văzut niciodată pe tata de-a bușilea sau să își bea mințile. Tata ieșea la 15:30 de la muncă , iar la ora 16:00 era deja acasă, la noi , la familie.
Da, tata a fost un comunist convins . Cu toate că între 1986 și 1989 , îl auzeam mai mult injurandu-i pe cei din partid (folosind frecvent expresia "Christosii, Dumnezeii și Pastele Mamii lor") .

Da , tata a votat PSD încă de la începuturi .
La ultimele alegeri nu s-a mai prezentat la vot , fiind in general dezamăgit de tot ceea ce inseamnă politică in România. Însă probabil tot PSD ar vota daca ar merge la vot în continuare .
Nu am dreptul sa îl judec sau sa îl condamn pentru alegerile lui.
In ultimii ani a avut o pensie de căcat , in raport cu munca depusă și cu sănătatea pierduta în slujba statului . PSD-istii ("ciuma rosie" cum le spun unii), sunt singurii ce i-au mai dat câte ceva la pensie... Însă, până la ei, toți și-au bătut joc de munca lui și de meritele lui.

~~~~

   BĂI ASTIA " FRUMOSI SI LIBERI ", NU VĂ MAI JUDECATI PARINTII ȘI BUNICII !!!!
NU, NU VOI LE PLATITI PENSIILE !!! SI LE-AU PLATIT PRIN MUNCA DE O VIAȚĂ , PRIN CONTRIBUTIILE SALARIALE .
DIN MUNCA LOR ATI MANCAT SI V-ATI FACUT MARI .

Păcat că acum ați ajuns slugile altora și ați distrus tot ceea ce părinții și bunicii voștri au construit cu sudoare și cu sacrificii de neimaginat !!!

~~~

          Nu, nu sunt PSD-ist . Pentru mine toți cei de după 1989 au fost și sunt niste gunoaie , niste putregaiuri . Toți mustesc de puroiul îmbuibării, de puroiul coruptiei și de perversitate . In opinia mea doar sângele lor va mai salva țărișoara asta . Sângele tuturor care au trecut pe la putere sau prin opoziție din 1989 până astăzi . Al lor și al familiilor lor . Ei ne-au vândut viețile și ne-au condamnat. Toți . Nu doar unii dintre ei .
... Însă nu voi arunca vreodată vina asupra părinților mei sau asupra bunicilor mei.






0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: