22 dec. 2018

Shalom Alaikom , in prag de Moş Gerilă !

[reloaded]



        Bai , cumparaciosilor !
In aceasta perioada, in fiecare an intrati in transă , alergati prin hypermarketuri , va bateti pentru locurile de parcare la supermarket , transpirati ostentiti de atatea cumparaturi , sunteti precum niste zombie tălâmbi .
Aglomerati strazile orasului , stati ore in sir la semafoare , formati coloane de autoturisme .. toate indreptandu-se spre Carrefour, Auchan/Real , Selgros , Metro ....
Va indatorati pana peste cap , va faceti credite bancare pentru "masa de Craciun" , va injurati in trafic ... ca vi se strica carnea in portbagaj si e musai sa ajungeti cu ea acasa unde va asteapta gospodina cu oala pentru sarmale .
S.A.M.D. S.A.M.D. S.A.M.D.

PENTRU CE , MĂ ?
PENTRU CE ?
CE SARBATORITI ? NICI MACAR NU STITI EXACT. Pentru ca multi dintre voi , crestini-ortodocsi , nu va cunoasteti propria religie , propria carte de capatai ortodoxa (Biblia) si , de fapt, nici nu prea sunteti cu adevarat crestini . Multi va declarati atei mai tot timpul anului . Sunteti crestini doar de Pasti , de Craciun , la vreun botez sau vreo cununie , la cimitir si cam atat.
Nu , nu empatizez cu discursul unor preoti idioti , insa chiar NU VA INTELEG .

TRAITI-VA VIATA ! LASATI DRACU PROSTIILE si nu va mai ghidati viata dupa principiul " FAC ASTA PENTRU CA TREBUIE , PENTRU CA SI CEILALTI O FAC, PENTRU CA SI PARINTII MEI AU FACUT-O " !

Asadar si drept urmare va urez toate cele luminate si fie ca lumina invierii sa va aduca o seara de Revelion plina de culoarea inaltarii si caldura sfantului Valentin !
Happy Hanukkah & Halloween day !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Post Scriptum :

Pentru că tot boborul găteşte porcării cu ocazia Crăciunului ... am luat hotărârea să gătesc o specialitate deosebită in ton cu sufletele creştinilor sărbătoricioşi .
Aşadar , am gătit

SARMALE UMPLUTE CU INTUNEREC .
Iar ca "hantreu" voi servi musafirilor un platou generos incărcat cu bruschete din umbră de pâine cu miros de salam.
Shabbat Alaikom !



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: