4 oct. 2018

Despre REFERENDUM (2)



         La alegerile trecute (și la referendumul anterior), dacă nu te duceai la vot și declarai asta public... nu era bine. Iti săreau în cap toți mocofanii , toți trendinezi, toți "formatorii de opinie" , toți piscotarii. Erai un prost , un idiot , un nebun , un paria care nu a înțeles democrația și care nu a înțeles de ce au murit la Revoluție huliganii (spun unii că pentru libertate ar fi murit ăia , cu toate ca in opinia mea au murit de prosti sau de hoti ce au vrut sa fie).

Acum , dacă alegi să te duci la "Referendumul Pentru Familie" (indiferent pentru ce) ...nu este bine.
Esti un prost , un idiot , un nebun , un paria care nu a înțeles democrația și care nu a înțeles de ce au murit la Revoluție spărgătorii ăia de magazine (spun unii că pentru libertate ar fi murit).


Pai de platit și de "risipit" banii pentru organizare tot s-au risipit. De ce sa sprijini un boicot ? Mergi și bucură-te de drepturile pentru care au muritără ăia la Revoluție și a cărui apologie o făceați majoritatea in ocaziile trecute ! Mergi și voteaza pentru bulangii, pentru tradiție sau anuleaza votul !
Logic, de ce sa incerci să manipulezi si sa boicotezi, fara a avea vreun interes anume ? Nu ?

Cat despre partea cu "de fapt se urmărește ca o dată cu treaba legata de familie , să treacă și niște chestii ascunse in interesul Știrbului Mustăcios Dragnea " , voi ăștia care promovați ideea aceasta ... să nu vă supărați daca , după Referendum, se va dovedi că ați fost imbecili și eu îmi voi baga , urandu-va de rude moarte și de alte rude mai apropiate ....
Abia aștept să treacă astea doua zile !!!! Abia aștept !!!


sursa foto - link

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: