12 iul. 2018

Mâna întinsă care nu spune o poveste ... (episodul 2)


Intâmplare din categoria "Aprozărel Aprozăreanu şi cioara care a vopsit gardul pentru a răsturna gura lumii pentru ca cine se scoală de dimineață mulți fraieri pescuiește ".

primul episod il aveti aici - LINK -


     Posesorul autoutilitarei Renault , cu "RUD" la număr, este rugat să nu își mai mintă clienții că are/aduce legume bio-eco-etc. extraordinare și nemaivăzute ! Zau !
Este jenant !
Mai ales când, zi de zi, dimineața devreme, este prezent întâi "la parcare" in Pucheni, iar apoi la Halele Centrale Ploiești, de unde cumpără legume și fructe de la samsari/speculanți/comercianți (el vânzând deja la mana a 3-a, speculând naivitatea oamenilor de bună credință).
La mine nu ține vrăjeala cu "foaie de la producător certificat". Știm prea bine amândoi de ce !!!!!!!!


Să fim corecți și să ne respectăm clienții ! Altfel poporul și natia aceasta nu va mai avea în veci lecuire și speranță .

De ce nu îi dau pace ?
Pentru că, după cum deja am mai spus ... detest ipocrizia , cabotinismul, fățărnicia și aroganță stupidă .
Pentru că , pe când eram doar la primul pas in noua viață, s-a arătat deranjat , interesat și extrem de curios ...
Pentru că, în altă ordine de idei, nu agreez advertorialele mincinoase ale pișcotarului ploieștean, fost jurnalizd, actual blogger și freelancer . Ăla care scrie pentru o cafea, o ciorbă, o legumă și care cumpără vechituri din Oborul ploieștean , iar apoi le vinde că antichități. (da, am ochi și urechi maaaari, foarte maaaari) .


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: