4 iun. 2018

Viata nu va fi niciodata dreapta . (reloaded)



       Viaţa este doar o luptă cu final cunoscut . O luptă a durerilor , a încercărilor, a dezamăgirilor , a minciunilor , a speranţelor înşelătoare şi a trădărilor .
Să fie oare viaţa doar un test pentru ceea ce se află dincolo de ea ?!

    De cele mai multe ori , atunci când te aştepţi mai puţin, viaţa te doboară , te aruncă în ghearele celui mai greu chin şi te torturează cu cele mai negre cosmaruri .
Sunt situaţii la care niciodata nu ai gândit . Sunt momente pe care le-ai văzut doar în filme , pe care le-ai citit doar în cărţi sau pe care le-ai desluşit scârbit doar în vieţile altora . Momente şi situaţii inimaginabile , momente şi situaţii care îţi pot ucide chiar şi ultima fărâmă de umanitate .
Ajungi să cauţi o ieşire cuprins de disperare şi tăvălit în mocirla otrăvită a sorţii ... Ajungi în pragul nebuniei şi te clatini pe marginea hăului întunecat, cuprins de durerea insuportabilă a dezamăgirilor venite în valuri ce par fără de sfârşit, dorindu-ţi să strigi "Destul!" şi să sari în gol pentru a pune stop la tot ceea ce trăieşti şi pare fără de final .
Totul moare în jurul tău , visele ţi se topesc şi gândurile refuză a se mai lăsa controlate.
... Te ridici de jos , rătăcești precum un orb pierdut într-o pădure deasă de mărăcini veninoși și cauți ... Cauți răspunsuri , explicații , mângâieri. Cauți un rost la tot ceea ce ți-a fost dat să înduri. Nu le găsești și probabil nu le vei găsi vreodată. Te ghemuiești pierdut, închizi ochii și îți mai dorești doar ca atunci când îi vei deschide să poți spune ca a fost doar un vis urât , o secundă , o clipă de nimic . Însă ....
Viata nu va fi niciodata dreapta .
Viaţa este doar o luptă cu final cunoscut . O luptă a durerilor , a încercărilor, a dezamăgirilor , a minciunilor , a speranţelor înşelătoare şi a trădării .
Să fie oare viaţa doar un test pentru ceea ce se află dincolo de ea ?!






0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: