31 mai 2018

Iulian Stanciu , Naspers și găinăriile eMag .



... sau despre cum România este o țară condamnată la a se scălda veșnic in căcatul găinăriilor ieftine  .

Suntem o nație de hoți, jmenari găinari si ieftini .
Oare sud africanii de la Naspers ştiu ce se intâmplă in România ? O să îi intreb.   

     Nu o să înțeleg niciodată de ce , la cifra de afaceri vehiculată de către presa de profil , Iulian Stanciu & CO se pretează la găinării de câteva sute de lei . Sau poate că așa a făcut banii ăia mulți cu care il laudă lumea ... ?!?!
De ce să te mocirleşti in asemenea hal pentru 600 lei ? De ce să orchestrezi asemenea boschetării şi găinării cu televizoare ?
Oare lui Stanciu Iulian i se trage de la "afacerile" din adolescentă, pe când vindea jocuri - muzică - filme piratate in Ploiești și imprejurimi ?  Intreb pentru o vecină ...

    Este indeajuns să dai o căutare pe Google , pe Yahoo , pe Bing sau pe oricare alt motor de căutare popular după cuvinte cheie legate de eMag și peste 50 % dintre rezultate vor evidenția plângeri și cazuri de clienți nemulțumiți , clienți țepuiți , reclamații către ANPC sau către Poliție in ceea ce privește eMag (şi firmele căpuşă din jurul lor).
Chiar reprezentantul ANPC (intr-o discuţie in cazul escrocheriei eMag cu televizoare Orion) imi mărturisea recent că cei de la eMag au atât de multe amenzi primite și plângeri incât au anumite zile din săptămână in care cei de la eMag se prezintă periodic la ei pentru a primi-semna PV ale amenzilor sau inștiințările de dosare inaintate mai departe (da, dețin inregistrarea telefonică cu reprezentantul ANPC, dar nu o public pentru moment) .

Și totuși ?!?! Ce este greșit in toate acestea ? Unde este putregaiul ?
Corupție in rândul autorităților care permit de ani de zile asemenea bătaie de joc față de consumatori și față de bugetul statului ?
Indiferență din partea acelorași autorități in competența cărora intră supravegherea unor astfel de acte de comerț online - offline ?
Incompetența și nepotism  ?
Nu știu să răspund precis la intrebările de mai sus (probabil este un concurs de imprejurări care le coroborează pe toate: corupţie, bani , nepotism, politică, trafic de influenţă, indiferenţă , incompetenţă) , dar pot spune că deja de foarte mulți ani mă lupt cu sistemul in astfel de cazuri și situații putrede .

Nu , nu voi ceda niciodată și nu mi se va inchide gura atâta vreme cât voi fi in viață .
Nu voi accepta niciodată situații şi fapte de acest gen și intotdeauna voi sancționa făcând tot ceea ce imi stă in putere pentru a desconspira astfel de mișelii .



Iulian Stanciu escrocul de la eMag si de la Flanco





2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

"Și totuși ?!?! Ce este greșit in toate acestea ? Unde este putregaiul ?"
gresit este ca lumea inca mai cumpara de la emag

Brutacu Hector said...

Asta cam asa este .
Zici ca avem cu totii orbul gainilor ... :(((