Apr 20, 2018

Saptamana hotilor ?!?


     Am intrat cumva in vreo săptămână specială ?! Este cumva săptămâna hoților , a proștilor și a țepelor ?
Hmmmm....
Vin Joi (ieri) instalatorii , schimbă coloanele de apă (baie și bucătărie) , taie guri de vizitare in perete (aduc ușițe) , etc.
Numai că nu prea au tăiat bine la bucătărie , ci au cam spart cu ciocanul percutor .... Deci automat trebuia reparat ceea ce tot ei au stricat. Așadar și prin urmare au venit alții , au pus câteva fâșii de rigips , au tras cu gletiera fleașca fleașca pe acolo și gata ... au reparat ce au spart instalatorii (treabă de 30 minute) .

Buuun ! Unde este problema ?

Păi de vreo câțiva ani buni strângem bani la fondul de reparații , cotizând câte 25 lei/lună . Aveam cam 1000 lei de apartament .
Cel mai mare cost este la etajul 4 (adică la mine) . Conductă mai multă , materiale , etc. Când s-a aprobat in ședința asociației lucrarea , se stabilise că totul (inclusiv gurile de vizitare cu reparațiile aferente) intră in costurile din ofertă și se incadrează in suma strânsă la fondul de reparații . Adică logic, instalatorii au spart ... tot ei repară . Nu ?
Acum cică nu ...Reparația sparturii respective se plătește separat. A trebuit să le dau 70 de lei ălora care au venit să repare . Evident , ceruți de la obraz. Că deeeh ... altfel rămâneam cu treaba neterminată , ș.a.m.d.

Ghiciți oamenii cui sunt !
Ghiciți dacă mi-au dat vreo chitanță pentru banii respectivi !
Ghiciți dacă erau băuți sau nu !

Celor care au combinat șarlatania nu le doresc nimic altceva.... DECÂT SĂ NU AIBĂ PARTE DE EI ! SĂ II FOLOSEASCĂ ACOLO UNDE GÂNDESC EU !!!!;)
Uite asa mi s-a scârbit de la o vreme de astfel de specimene ....de mi-e și silă să mai pun mâna pe telefoane , pe email si pe alte scrisorici .
Chiar numai cu frica si teroarea mai pot fi educati romanii să fie corecți și cinstiți ?

Și se mai intreabă unii DE CE AIA sau DE CE AILALTĂ ....
What goes around comes around !

#evaziunefiscala
#japcapefata
#dorelinstalatorul
#bautilaserviciu
#bautiinconstructii
#alcoolintimpulserviciului
#hoti
#tepari
#Dorel
#calaromani
#asociatiadeproprietari
#asociatiadeprostprietari
#ITM
#ANAF
#ProtectiaMuncii

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: