31 ian. 2018

Multumesc !



    Prin bunăvoința , implicarea , amabilitatea și omenia doamnei doctor Brătulescu Mihaela (care chiar s-a implicat și a discutat personal cu domnul profesor Constantinescu de la spitalul Floreasca) , mâine dimineață tatăl meu va fi transferat la Spitalul Floreasca București pentru operația de tip ERCP (pentru extracția calculului din canalul coleduct) . Tata va fi transportat/transferat cu o ambulanță a SJUPh .
De asemenea , am înțeles că s-au mai implicat pozitiv atât doamna doctor Carmen Ionică cât și domnul doctor Pavelescu (șef secție Interne 1Județean Ploiești) .
Conform cu spusele doamnei doctor Brătulescu, analizele la sânge ale tatălui meu au fost mult mai bune astăzi decât zilele trecute.


Mulțumesc !
Fie ca fiecare să fie răsplătit pe măsura faptelor , gândurilor și intențiilor sale !

#SpitalulJudeteanPloiesti
#UPUJudeteanPloiesti
#Ploiesti
#MinisterulSanatatii
#AmbulantaPrahova

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Multa sanatate , tatalui dumneavoastra si intregii familii.
Sper ca din aceasta experienta fiecare sa isi fi invatat lectia, pentru ca fiecare experienta pe care o traim are menirea de a ne invata ceva.
Pentru dumneavoastra si pentru cititorii blogului dumneavoastra este bine sa stiti ca interventii endoscopice de extragere a calculilor din caile biliare se desfasoara cu succes in Spitalul Judetea Ploiesti de 15 ani.
Chiar astazi a avut loc o astfel de interventie , prin care s-a extras o piatra de 12 mm, la un pacient de 76 ani.
Din punctul meu de vedere, pentru ca un pacient sa evolueze favorabil este foarte important, printre altele, sa aiba incredere in medicul care il trateaza si in metoda de tratament pe care acesta o alege.
Cu respect
Dr Carmen Ionica