10 iul. 2017

Părinții vii cu suflete moarte și sadismul acestora .

          Realitatea nu este precum în romane sau teorii filosofice. Îndeosebi la noi , la români.

_____________

*** [din ce în ce mai des] Cei care ar trebui să le fie sprijin moral şi sufletesc celor ce le sunt de acelaşi sânge (propriilor copii) răsucesc şi mai adânc cuţitele în rănile sângerânde , "oblojindu-le" cu otravă şi  apoi pansându-le cu sare grunjoasă umezită cu oțet .

*** Astăzi nu mai există "vorbă bună" , optimism, mângâiere, altruism, sprijin dezinteresat şi dăruire părintească ... fără a cere un sacrificiu la schimb. Sunt elemente întâlnite din ce în ce mai rar  la cei ce-și spun "oameni".
Astăzi la loc de cinste stau canibalismul familial , ura , duşmănia , egocentrismul bolnav, dorinţa nebună de a însămânţa o parte din nefericirea ta tuturor celor din jur şi chiar propriilor copii ....

*** În jurul meu văd doar "oameni morţi" cu vieţi ratate şi suflete putrede , în căutare de victime cărora să le transmită boala lor letală . Cu cât cel de lângă tine suferă mai tare , cu atât satisfacţia  ta este mai mare (nici măcar nu mai contează că uneori este vorba chiar despre sânge din sângele tău). Suferinţă să curgă . Altceva nu mai contează .
Setea de sânge a acestor umbre fără viaţă întrece orice reguli sau principii ... Păcat ! Lumea a intrat pe un drum fără întoarcere.

#mortiivii
#oamenimorti
#sufletemoarte
#umbre
#umbrefarasens
#depresiaaltora
______________________

P.S.:
Cam aşa ar trebui să arate gândurile , ideile , cuvintele cuiva care doreşte a se exprima în scris . Nu cu "citate" kitschoase ce redau cuvinte ale unor autori despre care cel/cea ce le foloseşte nu a auzit în viaţa lui/ei ... Nu , nici cu share-uri ale unor "cartonașe" de pe pagina lui Poptămaș , Arsenie Boca, Maica Teresa, Teo Trandafir sau Oana Zăvoranu ... nu iese bine. Zău !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: