17 mar. 2017

Recomandări la minut .



      Din nou am găsit la Lidl rose sec ieftinache (import Spania) ...Bașca faptul că am găsit și un delicios babic românesc (85% carne) .

Mezelurile de la Lidl sunt mai bune decât cele de la Selgros.
Carnea și preparatele proaspete din carne de la Selgros sunt mai bune decât cele de la Lidl .
La Kaufland găsești cea mai bună inimă de porc (pentru câini), cele mai bune costițe marinate (pentru grătar) .
La Penny au șarlotă de vanilie cu gustul din copilarie și carne de curcan ieftină . Tot în incinta Penny (în Ploiești) găsești magazinul abatorului din Posești (doar pentru cunoscători) .
La Auchan au cele mai ieftine produse pentru casă și curățenie . De asemenea la Auchan au cea mai bună mâncare gătită (gen cantină) și cea mai bună pizza caldă .
Era să uit ! Cele mai bune lactate sunt cele de la Pilos - Lidl. Laptele dulce la sticlă de 1,5 l este incredibil de bun.


PROFI ARE CELE MAI MARI PRETURI SI CELE MAI PROASTE PRODUSE (indiferent de categorie) . Da, ăia care spală carnea și brânzeturile cu detergent.

P.S. (doar pentru ploieșteni):
Cele mai bune oase garf de vită pentru ciorbă (eu le iau pentru Eva) și cea mai bună pastrama de porc ... le găsești la măcelăria din Malul Roșu.
Cea mai bună pastramă de berbecuț o găsești la Halele Centrale, la Nini Măcelarul .





















***
Rar (spre deloc) mai găseşti în online recomandări reale , neremunerate şi complet dezinteresate .
Majoritatea bloggerilor , onlinerilor ... fac recomandări de rahat , plătite sau din interes personal. Aproape nimeni nu mai face asta fără a avea un câştig propriu.
Tocmai de aceea am  scris acest articol .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: