14 mar. 2017

Noua prietenă a Evei .



   Eva și-a făcut o noua prietenă. Este mustăcioasă, simpatică, pașnică, proaspăt sterilizată (zilele trecute i se vedeau firele operației) și foarte prietenoasă.
Îi place să vină și să ne privească cum ne facem turele de bicicletă.
În această dimineață s-a ținut sfioasă după noi prin tot cartierul. Ne-a însoțit dus-întors.
S-a supus de prima oară Evei, culcându-se sub botul ei și expunându-și burtica...
Făcea parte din una dintre haitele pe care le-am reclamat. Însă , cum s-a spart haita și au dispărut câinii alfa, cei care au rămas (această cățelușă, un alt cățel cu doar trei picioare, cățeaua cu pui ) au devenit pașnici.
Precum am spus întotdeauna, singura mea problemă reală referitoare la maidanezi este strict legată de cei agresivi și de haite.
Vedeți că se poate , stimați maidanezofili !?
Cine a sterilizat cățelușa din filmare a făcut un lucru minunat . Acum , dacă nu o va adopta nimeni, poate trăi liniștita alături de celelate două femele sterilizate din zona blocului 79 (cea bătrână neagră - trecuta pe numele "știm noi cui" și cea gri ) . Ele chiar nu cred că deranjează pe cineva.

Poate faceți cumva/la un fel și cu puii de sub balconul nebunei de la blocul 78(care au inceput deja să umble), iar pe mama lor poate o sterilizați sau o lăsați celor de la adăpost să o sterilizeze. Altfel o luăm iar de la capăt...................


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: