28 mar. 2017

Despre proști și vecini imbecili .



         Din ce în ce mai multe mașini ... Din ce în ce mai mulți idioți ... Din ce în ce mai multe situații conflictuale ...
Vecinii mei se imbecilizează din ce în ce mai tare. O adunătură de cretini patentați .

         În Ploiești singurele locuri de parcare rezervate, în zonele de domiciliu, sunt cele pentru persoanele cu dizabilități . În Ploiești nu se acordă locuri de parcare la domiciliu contracost . Toate locurile de parcare din zonele de domiciliu sunt PUBLICE .
În unele zone, în ceea ce privește locurile de parcare, există un oarecare respect între locatarii blocurilor sau cei de la case (reguli nescrise, de bună conviețuire) , însă nu peste tot.
Legal fiecare poate parca oriunde dorește și oriunde nu încalcă legislația rutieră , pe orice loc public de parcare . Nu ești obligat să parchezi la domiciliul tău.
Nasol este că foarte mulți dintre ploieșteni , pe lânga cele doua autoturisme de familie , își aduc seara acasă și autoturismele de serviciu.

       Lașii de la scara vecină (cei care au renunțat la spațiul verde pentru amenajarea unei parcări , dar unde acum parchează "șmecherii" de la 7 blocuri distanță) , s-au apucat şi i-au zgâriat maşina unui vecin de pe scara unde eu locuiesc. Nici măcar nu este autoturismul lui. Este autoturismul tatălui lui (om bătrân) . I l-a împrumutat pentru a avea cu ce să-și ducă cei doi copii la școală zi de zi . Oameni amărâți , cu multe rate la bănci , salariați CFR, doi copii mici ....
Dimineață îi dăduseră lacrimile . Îmi era milă de el .
Omul parcase corect , regulamentar , doar că era în dreptul scării vecine , nu la noi la scară. A găsit ștergătorul ridicat și o ditamai zgârietura trasă cu cheia pe portiera șoferului .
Acum ce ar fi trebuit să facă ? Să se apuce să le taie cauciucurile tuturor celor de la scara vecină ? Nu este genul .
Nu este normal ce s-a întâmplat , indiferent cine este făptașul și indiferent cât de nesimțit este cel care a parcat acolo .
Mai dai din gură ... Mai te cerți ...Mai bombăni ... Îi pui o hârtie sub ștergător cu urări de Paști și de Crăciun .... DAR NU PROVOCI DAUNE AUTOTURISMULUI RESPECTIV !!!
Este o idioțenie să faci asemenea fapte , chiar și în cazul în care locul ar fi fost închiriat de la Primărie (caz în care poți suna la Poliția Locală) .
ESTE SEMN DE LAȘITATE ȘI DE "BĂRBĂȚIE" CU PIZDĂ, NU DE "JUSTIȚIARISM" . Dacă te ține , îi spui ce ai de spus vecinului în față , nu te apuci să zgârii mașini .
Nu o să ne mai vindecăm vreodată.
Suntem o nație de ratați iremediabili . Popor de lichele și zdrențe .


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: