20 mar. 2017

Despre poliţişti murdari , poliţişti care fac de ruşine meseria pe care o practică .



      Astăzi, pentru a nu ştiu câta oară, mi s-a confirmat ceea ce deja ştiam... Faptul că o parte a lucrătorilor de Poliţie sunt mână în mână cu infractorii şi cu traficanţii de droguri, că tărăgănează cu anii dosarele și că ascund probe , dosind declarații și martori .
O fi din vina salariilor mici şi a faptului că au de întreţinut copii minori şi neveste bolnave de cancer ?!
O fi din vina laşităţii ?! Sau poate doar a anumitor grade de rudenie cu unii interlopi și traficanți ?!

   Oricare ar fi răspunsul întrebărilor de mai sus , mi s-a confirmat din nou că, ÎN ROMÂNIA, încă mai este valabil principiul care spune ca cea mai bună DREPTATE este aceea pe care ți-o faci singur . Evident, cu asumarea consecințelor ulterioare .
Dacă îți pui speranța în reprezentanții legii (mai ales când vorbim de milițienii mărunți din secțiile de Poliție) , te arunci singur în cușca cu lei subnutriți de foame și corupți până în măduva oaselor. Aceștia sunt mai murdari decât interlopii chiar.

Este bine de știut pentru viitor ...




Post Scriptum:


    Mai jos este o înregistrare mai veche (2015) a unor polițiști din Ploiești care recunosc că știu despre traficanții de droguri din cartierele Ploieștiului și știu chiar unde le țin aceștia ascunse (prin subsoluri de bloc spune unul dintre ei) , dar că se tem ... că au și ei familii ... etc. etc. etc.
 ... Ce pretenţii poţi avea de la elementele unui astfel de sistem corupt şi bolnav ?
Cândva, îmi şoptea o păsărică faptul ca există consumatori chiar în rândurile Poliţiei . Iar la scurt timp ... presa locală publica ample articole despre reţinerea unor poliţişti ploieşteni care ofereau ponturi şi protejau traficanţii din zonă .
La câteva luni după ... şefi de prin Poliţia Prahova erau arestaţi . Printre ei şi unul mare de pe la BCCO Ploieşti .
Deci , despre ce vorbim ?!?!


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: