11 mar. 2017

Despre alegeri ( 1 și 2 )

[introducere]
Zadarnică-i teoria fără practică şi fără exerciţiul experienţei personale !
Ce bine ar fi să poţi căpăta înţelepciune fără a fi nevoie de trăirile unor experienţe ce-ți lasă găuri adânci și îți amputează bucăți mari din interior ... Din păcate , înțelepciunea vine uneori mult prea târziu , într-o ordine nefirească în ceea ce privește folosul ei asupra prevenției .


1.
    Înainte de a-ți alege o parteneră pe termen lung, studiază-i "prietenele" ! Fii atent la cele din jurul ei și la persoanele de sex feminin cu care se asociază și cu care își petrece timpul liber.
Nu este zadarnic proverbul care zice " CINE SE ASEAMĂNĂ SE ADUNĂ. "
Curva la curve trage.
Proasta cu proastele se adună.

P.S. 1 :
Niciodata nu poți avea de învățat ceva bun de la una care nici ea nu știe precis cu cine a făcut copiii pe care îi are, care a fost întreținută doar de boșorogi, care a schimbat bărbații mai des decât tampoanele și care , atunci când conversează, se "miorlăie" (la aproape 40 ani ca pe la 18 ).
Nu , astfel de femei nu sunt "ghinioniste" și "nenorocoase". Știm cu toții ce sunt și cum se numesc ....


~~~~~~~~~~~~~~



2.
    Înainte de a-ți alege o parteneră pe termen lung, studiază-i tendințele , felul de a fi , viciile , obiceiurile , ticurile !
Dacă vorbește mult .... dacă minte mult .... dacă se laudă mult ... dacă aleargă mult după aprecierea celor din jur ... dacă mănâncă mult ... dacă fumează mult ... dacă se spală rar ... NU TE GÂNDI PREA MULT ! SPUNE-I PAS ! Altfel riști a pierde mulți ani din viață până la următoarea ocazie de a o face.

P.S. 2 :
Femeia care te-a minţit o dată ... o va face şi a doua oară.
Femeia care te-a înşelat o dată... o va face şi a doua oară (şi cu siguranţă, atunci când ai aflat tu , nu a fost prima oară când a făcut-o) .
Nu , degeaba are "suflet bun" ! Este doar o iluzie otrăvită. Fugi cât mai departe de o asemenea femeie.


*va urma*

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: