Feb 26, 2017

Au reapărut maidanezii agresivi în Ploieşti . (3)


      Mda...
      Maidanezii agresivi sunt tot în acea zonă (inclusiv cățeaua cu pui). Din nou , când am ieșit din casă (în această dimineață) , ne-au atacat . Zona Secției 3 Poliție Ploiești , Scoala Spectrum, blocurile 79-78.
Surprinzător este faptul că a mai apărut o haită formata din vreo 7 dulăi mari + o cățea în călduri în zona Persani , Eremia Grigorescu, Baraolt (blocurile 82, 83, 89,90, 87,88) , chiar lângă grădinița 39 Ploiești.
I-am observat în "cățeleleală" când încercam să mă refugiez în urma atacului javrelor de lângă Școala Spectrum-Secția 3 Poliție ....
Nu cred că va mai dura mult până când vor mușca vreun copil sau se va întâmpla o tragedie.
    Dragi maidanezofili , să nu ziceți că nu v-am zis ! Daca acei câini vor provoca o tragedie , sunteți direct răspunzători .
...și vă știu pe toți cei care îi hrăniți pe aceste străzi !!!!

     Am o nouă înregistrare telefonică (personală) cu autoritățile și cu promisiunile lor .
O voi face publică la momentul potrivit, dacă va mai fi cazul ...

~~~

   Filmare din această dimineață (26.02.2017, aproximativ ora 8:30 AM).
Cățea cu pui, agresivă .
Una dintre cățelele din zilele trecute.
Priviți inclusiv mizeria pe care au făcut-o acești câini și cei care le aduc de mâncare ! Este plin în zonă de găletușe, caserole , pungi și recipiente în care li se pune hrană .~~~~~~

      Tot în această dimineață (26.02.2017, aproximativ ora 8:30 AM), când mă întorceam. .
Cealaltă cățea agresivă. Este cățeaua care a atacat aseara cei doi copii, cu vârste între 3-5 ani .
Are teritoriul format inclusiv în curtea acestei școli-grădiniță . Aici sunt atât copii de grădiniță cât și elevi clasele 1-8. Școala Spectrum, în aceeași clădire cu secția 3 Poliție Ploiești.
Toți acești câini sunt "protejați" de către o individă care se prezintă drept "avocată" și care se folosește de acest aspect pentru a intimida autoritățile.

Post Scriptum:

""" Ai făcut tu ceva ... Te-au simţit ... Ţi-au citit gândurile (i-ai înjurat în gând) ... Au simțit că ești om rău ... Altfel nu te atacau. Psihopatule ! Idiotule ! Cretinule ! Asasinule ! Criminalule ! """

sau

""" Mută-te din cartier ! Plimbă-te în altă parte! Schimbă traseul ! Bestie ! Handicapatule ! Oligofrenule ! """
___

Chiar dacă eşti "iubitor de oameni" , deschis , sociabil , altruist ...
Chiar dacă eşti săritor la nevoie şi donezi bani acolo unde este cu adevărat nevoie să ajuţi "oameni" ...
Chiar dacă te implici în diverse campanii pentru a ajuta "oamenii" care au cu adevărat nevoie (nu în online , ci offline , concret) ...
Chiar dacă pui umărul și ajuți "copiii amărâți" sau "familii nevoiașe" (nu cerșetori) ...

CHIAR DACĂ FACI TOATE CELE DE MAI SUS , DEVII UN CRETIN/PSIHOPAT/IDIOT/CRIMINAL ... ATUNCI CÂND ÎNDRĂZNEȘTI SĂ ANUNȚI POLIȚIA PENTRU CĂ AI FOST ATACAT PE STRADĂ DE CĂTRE "UN OM" SAU DE CĂTRE MAI MULȚI "OAMENI" . VOCEA POPO(r)ULUI SUSŢINE CĂ NU AI MILĂ ŞI CĂ AR FI TREBUIT SĂ TE LAŞI AGRESAT , VĂTĂMAT ŞI CHIAR TÂLHĂRIT . ALTFEL DOVEDEȘTI CĂ NU AI SUFLET .
Puteţi să înlocuiţi "OAMENI" cu "CÂINI" ! Este la fel .***

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: