Jan 26, 2017

[clipa de sinceritate] In ultimii 18 ani ...    In ultimii 18 ani ... am invatat sa nu ma abat nici macar un milimetru de la litera legii .
In ultimii 18 ani ... am invatat sa nu raspund provocarilor si sa caut rezolvarea legala a oricaror probleme aparute .
In ultimii 18 ani ... am invatat ca a-ti face singur dreptate aduce dupa sine consecinte , de regula , deosebit de grave pentru toate partile implicate.
In ultimii 18 ani ... am invatat sa am rabdare , sa tac , sa nu raspund violentei cu violenta .
In ultimii 18 ani ... am strans din dinti de fiecare data si am invatat sa imi infranez orice pornire instinctual distructiva .
In ultimii 18 ani ... am incercat fel si fel de metode (religie, scris, sport,etc.) de reprimare , de descarcare si dizolvare a pornirilor violente .
In ultimii 18 ani ... mi-am impus sa am incredere in tot ceea ce nu am avut inainte .
In ultimii 18 ani ... am inchis ochii , prefacandu-ma ca nu vad si nu aud multe .
In ultimii 18 ani ... m-am abtinut , am tacut , am rabdat, am inghitit in sec, am sperat, am mers mai departe .
......................

      INCEP SA CRED CA , IN ULTIMII 18 ANI , AM FOST CEL MAI MARE IDIOT DIN CATI EXISTA PE ACEST PAMANT .
INDOIALA OTRAVITOARE IMI INCOLTESTE IN SUFLET SI GANDURI . INCEP SA AM DUBII ASUPRA JUSTETII PRINCIPIILOR MELE DIN ULTIMII 18 ANI .
Nu, nu am uitat care pot fi consecintele unor fapte in contradictie cu principiile ultimilor 18 ani , insa oare mai au sens si rost astfel de principii ? Mai au rost demnitatea, rabdarea si echilibrul, intr-o tara dominata de infractori si interlopi ?

     Nu mai rezist mult in tara asta stapanita de infractori , interlopi si criminali ! Tara unde autoritatile si reprezentantii fortei coercitive a statului ... SE CACA PE EI DE FRICA IN SECTII si UNITATI .
Incep sa cedez psihic si sa imi pierd rabdarea .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: