11 dec. 2016

ALEGERI DECEMBRIE 2016



MA CAC PE VOTUL VOSTRU SI IN URNELE VOASTRE !

Da, in opinia mea, toti cei care votati astazi sunteti doar niste prosti iremediabili.
Precum am mai spus ...
NU STIU CINE VA CASTIGA ACESTE ALEGERI , INSA STIU SIGUR CINE SUNT CEI CARE VOR PIERDE . ROMANII .


Pana chiar si tatal meu , un sustinator inrait al dreptului la vot (considerand asta chiar un moment de sarbatoare si respect) , a renuntat anul acesta la a mai merge sa voteze ...
A zis ca s-a saturat sa se tot pacaleasca in fiecare an . A zis ca nu se merita sa isi riste sanatatea pentru niste porci si sa mearga doi km pana la primaria comunei.
De peste 26 de ani a tot asteptat si sperat ... Si-a facut "datoria" de fiecare data. Acum s-a saturat. Nu mai crede in nimeni si nimic.



Tarisoara asta mai are o singura sansa :
SPALAREA RANILOR SALE CU SANGELE TUTUROR CELOR CARE AU CALARIT-O DIN 1989 PANA ASTAZI , DICTATURA LEGII , REIMPLEMENTAREA PEDEPSEI CAPITALE PENTRU MAI MULTE CATEGORII DE INFRACTIUNI + TRIPLAREA SANCTIUNILOR PENALE PENTRU RESTUL DE INFRACTIUNI , RECONSTRUIREA DE LA 0 SISTEMULUI DE SANATATE SI DE INVATAMANT , RECONSTRUIREA DE LA 0 A TOT CEEA CE INSEAMNA POLITIE-JANDARMERIE-ARMATA-SERVICII, CONFISCAREA AVERILOR NEJUSTIFICATE, NATIONALIZAREA RESURSELOR SI APOI MULTA MULTA MULTA MUNCA.


L.E.

Adicatelea (spun unii) "voteaza ca sa ai dreptul sa te vaiti in urmatorii patru ani, caci altfel nu vei avea dreptul sa te vaiti" ....
Sclavilor , voi cititi ce aberatii scrieti si spuneti ?! Voi constientizati in ce hal ati ajuns ?

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: