20 sept. 2016

Am obosit sa ma prefac. Mi-e "pofta" de sange .



Am obosit din toate punctele de vedere.
M-au ajuns toate deodata.
Nu mai sufar pe nimeni.
Nu mai am rabdare cu nimeni.
Nu mai vreau nimic.
M-am plictisit de viata , de mediul asta de cacat, de tara asta imputita si de jegosii ce o populeaza.
M-am saturat de femeile curve, panarame, proaste si idioate.
Nu mai astept nimic.
Mi s-a acrit de prefacuti, de prosti si proaste, de sclavia sub care traim cu totii, de teorii , de politici sociale, de taxe si impozite, de facturi, de puterea banilor, de interesele meschine ale tuturor celor din jur.
M-am saturat sa fiu nevoit ca atunci cand vreau ca totul sa se desfasoare normal , in tara asta de cacat, sa fiu nevoit sa sperii lumea (apeland la antireclama, televiziune-presa, filmari cu camera ascunsa , inregistrari audio sau telefonice, etc.) si sa bat cu pumnul in masa ... pentru ca altfel esti luat de fraier si nimeni nu isi face treaba pentru care este platit.
Nu mai vreau sa traiesc in incompetenta, in nesimtire si tupeu, in mizerie umana si printre animalele ce-si spun romani.
Mi-e lehamite.
Singura chestie care ma mai tine in loc spre a nu face vreo "minune" este gandul la cele trei necuvantatoare ale mele.
Nu stiu cat voi mai rezista... Ori ma duc eu la dracu, ori voi ceda psihic si voi trimite pe careva la dracu (la propriu). Precum am mai spus, nu ma tem si nu mi-e greu sa iau o viata, doua sau mai multe.
M-am saturat de scarbe si de superficialitate.

Poate ca da... Nu mai sunt normal . Sau poate ca nu am fost vreodata normal. Invatasem sa ma stapanesc , sa ma controlez. De mai bine de 16 ani nu am mai simtit nevoia de a vedea sange sau de a da frau liber tuturor pornirilor ce ma macina. In ultimii 16 ani mi-am impus sa respect cu strictete aspra toate regulile, regulamentele si legile tarii in care traiesc. De fiecare data cand am ajuns in situatii critice, mi-am impus sa nu mai ridic mana pentru a-mi face singur dreptate, ci am ales calea legala / verticala/ demna a legii. Am inghitit in sec, m-am umilit in fata regulilor si am tacut, asteptand ca la carte.
Acum simt ca cedez , ca lacatele au fost mancate de rugina si ca nu mai vreau sa ma abtin .
Mi-a ajuns .
Sunt satul de toti si de tot ce ma inconjoara.

Nu. Nu este ceva anume care ma deranjeaza sau care mi-a pus capac. Totul este in neregula si anormal. Nu mai suport. Totul e anapoda in jur, in societate, in tara, in casa si familia mea.
 Incepand de la propria-mi familie, continuand cu vecinii de bloc sau de cartier ...pana sus la conducerea tarii . Nimic nu mai functioneaza corect si normal. Totul este defect si murdar. Nu mai exista obiectivitate, verticalitate, cinste, demnitate, bun-simt, respect ... si tot ceea ce pastra un echilibru armonios al vietii.
Toti au (aveti) cate un interes meschin... Cat de mic.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: