23 iun. 2016

TEAM DEALS - noii tepari din online



     Platesti repede o reclama in Goagăl si pe Feisbuci (ca sa promovezi rapid in cautari) si multi vor pune botul.
Cam asta e secretul.
Teparii de la Team Deals mi-au sarit in ochi atunci cand un prieten m-a intrebat ceva despre un produs pe care-l gasise pe site-ul lor . Astfel am ajuns sa ii "studiez" mai indeaproape .


Pe site-ul lor veti gasi o groaza de pacaleli :
1. Produsele NO NAME , cumparate de la chinezi (de pe site-uri gen alibaba , aliexpress...sau din Dragonul Rosu - Bucuresti) si vandute aici la supra pret. Ce-i drept , destul de "frumos" ambalate online .
2. Ofertele mincinoase .
3. Orice magazin online care se respecta , afiseaza in prima pagina (in subsol , de obicei) datele de identificare ale firmei . TeamDeals sunt doar o chestie obscura , despre care (daca sapi) observi ca tin de o firma care nu ar trebui sa aiba implicatii cu comertul online (vezi sc machteamsoft srl ! ).

~~~~~~~

De exemplu , teparii TeamDeals au fel si fel de "oferte"  de tip "pacalici" . Au la vanzare un pachet de trei becuri economice Phillips (contrafacute) . Ei spun ca le-au redus de la 126 lei la 57 lei.
Aiurea ! Tocmai ce mi-am cumparat zilele trecute , din Auchan , un astfel de bec economic Philips (ORIGINAL) cu doar 12 lei/bucata . Aveau pe alese , cu lumina calda sau cu lumina rece.

Deci , Team Deals - NOT !!!!

teapa team deals

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: