7 mar. 2016

PH 80 RLS - IMBECILUL ZILEI ! (video)



[ATENTIE ! Clipul contine unele urme de limbaj buruienos 18+ . ]

      Ehehe si acum sa vi-l prezint pe imbecilul zilei .
      In fiecare zi , in zona colegiului Mihai Viteazul / Posta Mare (strada Maramures, Ploiesti) , aceeasi problema... Sunt doua benzi pentru inainte (semaforizate) si o banda pentru la dreapta (cu cedeaza trecerea) .
Cand oamenii normali stau in coloana la semafor , ordonati , asteptandu-si linistiti randul , apar "smecherii" care vin pe banda pentru la dreapta (blocand-o) si care forteaza pentru inainte , punand in pericol toti ceilalti participanti la trafic pe directia aceea . Nu de putine ori au avut loc accidente din aceasta cauza.
Astazi , in afara celor care deja blocasera banda pentru la dreapta , a mai reusit unul sa se strecoare pe langa mine (autoturismul rosu) ... Dupa acesta a venit un imbecil cu un Opel care incerca sa forteze cu tupeu . L-am vazut in retrovizoare si (cu toate ca nu eram obligat) pentru a-l atentiona am dat semnal dreapta ... ca sa vada imbecilul ca ma incadrez spre zona Tribunal si sa o lase mai moale .
Ce credeti ? Tot el era nervos , abuzand de claxon ...El , cel care incalcase atat orice urma de bun simt cat si LEGISLATIA RUTIERA .

Nu a fost indeajuns ca a incercat o astfel de manevra . Pentru a-mi arata ca el e smecher , dupa ce am trecut de respectivul semafor , s-a incadrat pe banda spre inainte (spre fostul Cinema Patria) si apoi ne-a taiat tuturor calea , virand dreapta prin fata shaormeriei .
Pe final apare tot el , parcat pe trecerea de pietoni de langa Tribunalul vechi (langa Arizona).
POLITIA DOARME SAU STA LA POMANA (am video si cu militienii de la Rutiera stand la pomana , in zona Kaufland, in timp ce la doi pasi de ei mocofanii trec pe rosu - tot astazi) .

Intamplarea a avut loc in aceasta dimineata in jurul orei 8:10 AM ( 07.03.2016) .

P.S.:
Dintre toti cei care blocasera banda pentru la dreapta , un singur autoturism (un Matiz) a virat cu adevarat spre dreapta. Insa a fost nevoit sa astepte nesimtitii care-l blocasera acolo .






______
____
___


Mai jos aveti harta "street view" a locatiei :




_______
___
__

Mai multe filmari personale din trafic aici (subscribe) :

Ploiesti Trafic

Promote Your Page Too

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: